10 - 11 iulie 2010

Aventura incepe aici. Planificare, harti, camarazi de drum.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

10 - 11 iulie 2010

Mesajde doctoril pe Vin Iul 02, 2010 2:59 pm

va avea loc acest concurs montan:

http://www.ghiziiromaniei.ro/

datorita serviciului, am in plan sa plec de sambata dimineata (10 iulie) pe traseul Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Piscul Negru - poienita, urmand ca duminica (11 iulie) sa ne intoarcem pe traseul Balea - Fagaras - Poiana Marului - Zarnesti - Bran - Rucar - Targoviste - Bucuresti
depinde cand ajungem in tabara, depinde cum ne integram in atmosfera, depinde de vreme ... seara la foc, chitara sau alte activitati ale organizatorilor
cei ce au treaba cu muntele stiu ce si cum, ceilalti sunt bineveniti, nu trebuie sa ai ultimul racnet de echipament montan sau moto pt a ajunge in tabara celor de acolo
nu le fac reclama, eu sunt din alt club montan, dar pe munte sau pe moto chiar nu conteaza ce scrie pe tine

este cineva interesat?
Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: :)
Kilometraj: 123456

Re: 10 - 11 iulie 2010

Mesajde B43XTM pe Joi Iul 08, 2010 2:04 am

S-ar putea sa ne vedem acolo. Ma orientez maine, sa vad daca ploua sau nu... si mai ales cat de mult ploua.

Eu as pleca de vineri, ca sa prind si eu cate ceva din ce fac oamenii astia pe acolo. Sa prind din ochi, ca sigur sunt destui amatori care inca nu au gustat din placerile oferite de organizatori.
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 0

Mesajde Andy pe Joi Iul 08, 2010 8:54 am

B43XTM scrie:S-ar putea sa ne vedem acolo. Ma orientez maine, sa vad daca ploua sau nu... si mai ales cat de mult ploua.

Eu as pleca de vineri, ca sa prind si eu cate ceva din ce fac oamenii astia pe acolo. Sa prind din ochi, ca sigur sunt destui amatori care inca nu au gustat din placerile oferite de organizatori.

He, he :)

Ne auzim diseara sa punem tara la cale... ca tre' sa-si testeze si Florin noile incaltari pe undeva we asta.
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Specimen: XL650
Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?
Kilometraj: 0

Mesajde doctoril pe Joi Iul 08, 2010 12:10 pm

Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Mesajde doctoril pe Dum Iul 11, 2010 10:10 pm

am fost pe Transfagarasan, dar doar o singura zi, sambata, dus-intors

http://picasaweb.google.ro/doctorucivil ... Fagarasan#

ne-a plouat din Bucuresti pana pe la km 50 pe A1, apoi din Sinca Veche (dinspre Fagaras spre Poiana Marului) pana in Zarnesti
la Capra soare si caldut, dupa ce am iesit din tunel la Balea, ceata si frig. apoi, dupa ce am plecat de la lac, s-a ridicat si ceata :)
frumos peisajul, pacat de drumul de la Vidraru la Piscul Negru care e PLIN DE GROPI SI GALME SI PIETRIS IN CURBE, la coborarea spre Balea Cascada sunt santuri longitudinale in asfalt care iti fura ba roata fata ba cea spate, iar drumul de la Sinca Veche la Zarnesti, E SI MAI RAU, cu gropi mai mari si mai adanci :(

Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Balea - Fagaras - Zarnesti - Rasnov - Paraul Rece - Predeal - Ploiesti - Bucuresti, cca 540 km, cca 12 ore, cca 4.2 l/100km pt mine si 5.3 l/100km pt CB750. am ales returul pe DN1 deoarece la CB750 s-a ars intai filamentul de la faza de drum, apoi si de la faza lunga, pe DRUMUL de la Vidraru la Piscul Negru, restul traseului folosind doar becul de pozitie :o eu am pierdut doar un surub, de la carena laterala dreapta

sa mai zica cineva ca nu se intalnesc Transalpistii in varful muntelui, mai exact IN tunelul de la Balea, apoi pe ceata de la lacul Balea :bounce:
Alex, sa vedem pozele si povestea ta
Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Înapoi la Planificare ture