25 aprilie Piata Constitutiei

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

25 aprilie Piata Constitutiei

Mesajde Ramirez pe Mar Mar 31, 2009 12:41 pm

Avand in vedere ca a inceput sezonul moto 2009, dorim sa le amintim celorlalti participanti la trafic ca neatentia lor ne poate costa viata. Din acest motiv va invitam la mitingul (nu marsul) motociclistilor, in data de 25 aprilie, incepand cu ora 10, in Bucuresti, Piata Constitutiei.
Rugam si invitam cluburile moto si asociatiile de motociclisti, alaturi de motociclistii 'solitari' sa participe la aceasta manifestare autorizata pentru a face cunoscut, si in acest an, mesajul nostru - Motociclistii exista in trafic!

propun sa facem cu okazia asta defilarea noastra a transalpistilor.....ca suntem mai cu motz.....restu sa faca ce or vrea.
ce zicetzi ?

sau plecam din alt loc ...si trecem pe acolo....dam o tura de oras.....doar transalpuri.....
Ramirez
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: las o asheaaaaaa
Kilometraj: 72000

Re: 25 aprilie Piata Constitutiei

Mesajde Korben Dallas pe Mar Mar 31, 2009 1:04 pm

Nu cred ca e bine sa plecati din alt loc si sa aveti alt traseu
Sa faceti un grup distinct si compact, disociat de vitezane, da, cred ca e absolut necesar
Perceptia publica e net defavorabila vitezanelor din cauza agresivitatii lor implicite

Desigur, e doar parerea mea, va rog sa nu ma acuzati ca v-as da "indicatii pretioase" :Dejtu:
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'
Kilometraj: 0

Mesajde sisoie pe Mar Mar 31, 2009 3:56 pm

Korben are dreptate. Daca ne vom strange mai multi transalpisti putem face un grup al nostru dar vom merge pe traseul organizat pentru toata lumea si o data cu ei.
sisoie
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: in vino veritas
Kilometraj: 50000

Mesajde Andy pe Mar Mar 31, 2009 4:11 pm

sisoie scrie:Korben are dreptate. Daca ne vom strange mai multi transalpisti putem face un grup al nostru dar vom merge pe traseul organizat pentru toata lumea si o data cu ei.

Din ce scriu vecinii p-acolo am tras concluzia ca nu va fi o parada sau mars. Actiunea aia au gandit-o numai ca pe un meeting... cu sanse minime sa atraga atentia cuiva... cu atat mai mult soferilor, asa cum si-au propus... ca sa nu mai vorbesc de comunicarea mesajului. Cei care vor trece pe la Casa Popo(r)ului (care ma indoiesc ca vor intelege care e scopul manifestatiei cu pricina in acest context) vor vedea o mare parcare de motoare... si atat...

... parerea mea... de amator in ale PR-ului si comunicarii...
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Specimen: XL650
Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?

Mesajde Ramirez pe Mar Mar 31, 2009 8:18 pm

nu po sa fiu decat de acord cu antevorbitorii mei, toti trei......si sa propun sa ne intalnim acolo si sa nevedem noi de ale noastre:D...eventual "coltzu transalpistilor"
Ramirez
Iti pot arata si tie ...

Mesajde mandeamarcu pe Mar Mar 31, 2009 8:23 pm

sisoie scrie:Daca ne vom strange mai multi transalpisti putem face un grup al nostru dar vom merge

la o bere
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system

Mesajde Ramirez pe Mar Mar 31, 2009 8:24 pm

adica sa merem intr o plimbare eventual un tur de orash...exclusiv transalpistic......asta daca scapam de toti scuteristii biciclistii si vitezijtii care fac motorismu de ras (sunteti de acord ca daca or sa vada un grup de transalpe luand o din lok in mod organizat si de bun simtz, se vor tzine de noi ca scaiu si nu stiu daca avem sanse sa fofilam). Oameniiam inteles ca de fapt organizeaza un fel de shueta in lok public, un fel de intalnirea de la arc, fapt care mie mi displace profund.....am fost o singura data....am stat 2 minute fix si nu ma mai prind pe acolo never ever. (cum ar spune piccolino....de a lu "iuan makgregaaaa" )=))))) :porc:
Ramirez
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Ramirez pe Mar Mar 31, 2009 8:39 pm

votez ptr concluzia lu nea mandeamarcu ....totalmente de acord
Ramirez
Iti pot arata si tie ...

Mesajde mmario pe Mie Apr 01, 2009 10:20 am

Separarea de vitezane e o idee buna. Dar omul target, adica soferul si pietonul obisnuit, nu face diferenta intre o vitezana si un transalp. :HMM:
Nu de putine ori am fost intrebat:"Cat prinde la ora?'; "Cat ii dai pe autostrada?" sau alte chestii de genul.
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Dă-i oţet !
Kilometraj: 30000

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii