da, am fost la intrunirea Beemerilor si sper ca nu i-am deranjat cu nimic, eu cu Transalpul si prietena cu Dominatorul
da, am trecut si pe la Petrimanu si am aflat detalii si am facut poze pt intalnirea noastra
vineri 8 mai cca 250 kmBucuresti -Chitila - Titu - Pitesti - Valcea - Cozia - Brezoi - la cca 700 m de bifurcatia Voineasa - Ciunget cazare la pensiunea Ciobanelul cu 45 lei de persoana pe noapte (in camera Romeo, care se afla langa Julieta), 25 lei ciorba + curcan la gratar si cartofi si salata, 30 lei mic dejun 2 pers (o cana mare de vin, dar cu ceai, o cafea dubla, platou cu branzeturi si carnuri) adica preturi relativ decente, nu chiar de restaurant
sambata 9 mai cca 100 kmdeoarece la pensiunea Baciun din satul Ciungetul (aflat la cca 4 km de Ciobanelul ) era intalnirea oficiala a Beemerilor, dar costa 130 lei/zi/persoana (3 mese + cazare) unii posesori de BMW s-au cazat la Ciobanelul din motive financiare
am dat o raita pe acolo pt binete si am plecat apoi spre lacul Petrimanu, cabana Petrimanu + anexa, lacul Galbenul, apoi am coborat pe acelasi drum si am baut o cafea in Voineasa, am ciocnit un pahar la Baciu cu posesorii de BMW si cazarea tot la Ciobanelul
duminica 10 mai cca 350 kmVoineasa - lacul Vidra - Voineasa - Brezoi - Valcea - Pitesti - autostrada
soare, ploaie sanatoasa pe la Vidra, soare, picaturi pe Dealul Negru, soare, apus in oglinzi pe autostrada
pozeee multeee