Moderatori: Andy, manach, B43XTM

allvlad scrie:
da' stiu ca nenea asta s-a dat ceva kilometri intr-o singura luna... n-as vrea sa cumpar motorul ala in toamna in ritmul asta
Belbody scrie:Mie imi place stilul street-fighter si daca e asa e beton. Am vazut motocicleta live si intr-adevar, e mai faina in realitate decat in poze.
Cu offroadu ce sa zic, nu stiu ce offroad vreti voi sa faceti sau faceti cu actualele (babe) Ta, dar din ce citesc pe aici se pare ca lumea sare repede cu carpa pe ele cand da o mica ploaie, dara-mi-te sa se bage prin vreo rapa cu ele... parerea mea. Si daca esti suficient de dement si ai gume bune, te bagi cu orice motor la off-road, nu mai vorbim de noul TA. Eu sincer mi-as lua, chiar am fost sa vorbesc de un lizing, si as baga-o in offroad si as tine-o numai murdara de noroi... (ca sa va fac in ciuda).
Belbody scrie:Glumeam domnul meu, nu te supara acuma. As face o sectiune in genul, uite pe unde poti merge cu noul TA...

Belbody scrie:Eu ce vreau sa subliniez 'e' urmatoarele:
Multi detinatori de la noi se plang de calitatile slab-enduro ale noului model dar ei nici cu actualele TA-uri model vechi nu se duc nicaieri decat pe sosea...
Probabil nici nemtii nu se mai duc atat pe coclauri si de aici a rezultat noul model. Si din ce-am vazut si grecii au destule TA-uri noi, nu mai vorbesc de Varadero.
Sa ridice mana cati din actualli posesori de TA si membri pe forum au facut enduro cu TA-ul lor, chiar sunt curios.
CEva in genul:
Ca pe drumuri forestiere merge si hornetul.
Belbody scrie:Mie imi place stilul street-fighter si daca e asa e beton. Am vazut motocicleta live si intr-adevar, e mai faina in realitate decat in poze.
Cu offroadu ce sa zic, nu stiu ce offroad vreti voi sa faceti sau faceti cu actualele (babe) Ta, dar din ce citesc pe aici se pare ca lumea sare repede cu carpa pe ele cand da o mica ploaie, dara-mi-te sa se bage prin vreo rapa cu ele... parerea mea. Si daca esti suficient de dement si ai gume bune, te bagi cu orice motor la off-road, nu mai vorbim de noul TA. Eu sincer mi-as lua, chiar am fost sa vorbesc de un lizing, si as baga-o in offroad si as tine-o numai murdara de noroi... (ca sa va fac in ciuda).
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori