Moderatori: Andy, manach, B43XTM
ULISE scrie:Fratilor hai sa mai lasam mandria si sa recunoastem este ceva super................dar sa o vedem pe drum asa in poza este super mai ramane sa o calarim, multa bafta si succes celui ce va fi privilegiat sa urce primul in sha !
pedros scrie:Ce rai sinteti, este Vara de 1200, restilizat pe brandul africa , Sa zica unul aicea ca nu-i place sa simta 100 si ceva cp sub poponet la ture joase si un cuplu de rupe gura tirgului.
vintze scrie:... eu nu cred că dacă motocicleta o să aibă 100 de cai o să am şi puţa mai mare
vintze scrie:pedros scrie:Ce rai sinteti, este Vara de 1200, restilizat pe brandul africa , Sa zica unul aicea ca nu-i place sa simta 100 si ceva cp sub poponet la ture joase si un cuplu de rupe gura tirgului.
nu, nu-mi place. imi place TA-ul meu şi gata. designul e rămas în urmă, acum trendul e să se revină la un far rotund. şi mă rog... eu nu cred că dacă motocicleta o să aibă 100 de cai o să am şi puţa mai mare
pedros scrie:Sa inteleg ca vrei o puta mai mare? nu de alta dar si eu as vrea.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori