Moderatori: Andy, manach, B43XTM

dac%liber scrie:Nu e musai ceva special,eu anul trecut am fost cu ele cam uzate si am ajuns cu bine.
Se referea la ceva mai cramponat ,dar tinand cont ca s-a ajuns cu putin ajutor si cu cbr-uri eu zic ca nu-s probleme.
Daca vei citi pe topicul de pe motociclism vei vedea ca se incearca o organizare a celor din Bucuresti care vor venii,ia legatura cu ei.
P.S Eu zic ca merita efortul ,nu veti regreta nici un moment ,chiar este ceva special pentru oameni speciali.
vintze scrie:dac%liber scrie:Nu e musai ceva special,eu anul trecut am fost cu ele cam uzate si am ajuns cu bine.
Se referea la ceva mai cramponat ,dar tinand cont ca s-a ajuns cu putin ajutor si cu cbr-uri eu zic ca nu-s probleme.
Daca vei citi pe topicul de pe motociclism vei vedea ca se incearca o organizare a celor din Bucuresti care vor venii,ia legatura cu ei.
P.S Eu zic ca merita efortul ,nu veti regreta nici un moment ,chiar este ceva special pentru oameni speciali.
eu m-am inscris in camera unor prieteni. locuri nu mai sunt. decat la corts-a m-ai anuntat cineva?

dac%liber scrie:vintze scrie:dac%liber scrie:Nu e musai ceva special,eu anul trecut am fost cu ele cam uzate si am ajuns cu bine.
eu m-am inscris in camera unor prieteni. locuri nu mai sunt. decat la corts-a m-ai anuntat cineva?
Eu si Calin din Deva ,la cort
asilindean scrie:)
Apropos de asta: ce cauciucuri?:D

edisone scrie:mai nene, jos cashcheta, le-am vazut si eu pe enduromaniac, foarte tare BIKES ON ICE. la anu' poate ma bag si eu
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori