Moderatori: Andy, manach, B43XTM

jerlo scrie:Salutare. Trecutul granitei nu e kiar moca...vreo 25 de lei taxa de pod luata de romani la iesirea din tara si 6 euro taxa de pod luata de bulgari la intoarcere. In rest cu cheltuielile e cam cum estimati. Si intr-adevar merita. Daca ajungem inapoi la timp pt AC DC, cred ca ma bag si eu.
piccolino scrie:jerlo scrie:Salutare. Trecutul granitei nu e kiar moca...vreo 25 de lei taxa de pod luata de romani la iesirea din tara si 6 euro taxa de pod luata de bulgari la intoarcere. In rest cu cheltuielile e cam cum estimati. Si intr-adevar merita. Daca ajungem inapoi la timp pt AC DC, cred ca ma bag si eu.
Pentru masini sunt taxele enumerate de tine mai sus. Pentru moto nu e nici un fel de taxa!!! Nu vorbesc din auzite pentru ca sambata am trecut pe acolo...
piccolino scrie:Nu vorbesc din auzite pentru ca sambata am trecut pe acolo...
pedros scrie:Da e adevaraciune, dupa velico tirnovo la 35 km e loc de camping cu moto anul trecut era 8 leva, echiv a 4 euri.dusuri cu apa calda etc. Duciva-ti si o sa tineti minte toata viata.
Cetatea era 6 leva de vizitat.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori