Camera Panasonic SW20

Spune-ţi părerea !

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: rog feedback referitor la camera GoPro

Mesajde smokker pe Mie Iun 30, 2010 6:10 am

Cine este interesat de o camera waterproof, shock proof, dust proof, vedeti si varianta de la Panasonic, modelul sw20, aici cateva detalii http://www.trustedreviews.com/camcorder ... mcorder/p1. Eu am asa ceva de un an, cand am cumparat-o eu am dat 900 lei, daunazi am vazut-o in Carrefour cu 500 lei. Vara trecuta am facut snorkeling cu ea in Grecia si sa descurcat de minune. Dpdv al sunetului este bestiala, cristal, identic cu realitatea si foarte sensibil (am filmat pe cineva cu "camera ascunsa" tinand camera subtioara, cand am descarcat filmuletul acasa nu intelegeam ce zgomot se aude pe fundal, era inima mea batand :) ). Video nu este hd, si nici nu exceleaza in vre-un fel, dar pt mine, pt a surprinde momente inedite este arhisuficient. Este si made in japan, lucru rar in zilele noastre invadate de china stuff. Este o varianta ce merita luata in considerare, parerea mea....

P.S. nu am actiuni la Matushita Electronics, ca sa nu zica careva ca fac reclama.

Numai bine,
Eugen
smokker
Cred ca stiu ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Înapoi la Feedback