nu stiu cum sa pun link.ul astfel in cat sa.l puteti accesa direct asa ca l/am pus si eu cum am stiut .modelul de camera este contour-hd de la VholdR
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
simsonache scrie:ce parere aveti despre modelul acesta si alte modele daca stiti? http://www.vholdr.com/contourhd/overview![]()
nu stiu cum sa pun link.ul astfel in cat sa.l puteti accesa direct asa ca l/am pus si eu cum am stiut .modelul de camera este contour-hd de la VholdR
Korben Dallas scrie:simsonache scrie:ce parere aveti despre modelul acesta si alte modele daca stiti? http://www.vholdr.com/contourhd/overview![]()
Am corectat eu putin (trebuia sa lasi spatiu inainte si dupa link)
E misto modelul, dar ma enerveaza ca sare nebunul ala pe coclauri, e obositor
Probabil ca la o excursie normala nu s-ar mai pune problema
Desigur, nu zice nicaieri de pret
tazspy scrie:299EUR LA NEMTI.DE299$ LA USA
B43XTM scrie:o fi ea HD, dar cred ca una normala cu stabilizare la fel de buna ar merita mai bine banii.
stiti prostiile alea de camere de pe louis, pe care le iei cu aproape 10mil din Vitan? Calitatea este asemanatoare (cu mentiunea ca nu au nici rezolutia asta si nici ecran 16:9). Cum adica asemanatoare? Adica blur, artefacte de imagine si la filmare trebuie sa stai cu capul cat mai stabil, ca altfel vezi si pomii si cerul si pamantul in 2 fractiuni de secunda. Uitati-va in film la asta, ca are tot timpul camera indreptata catre drum, nu catre urmatoarea curba sau catre cer atunci cand urca pantele sau catre orice altceva. E concentrat sa iasa bine filmarea :p
puteti sa va uitati si pe filmul de la ski, in care la un mom dat se uita omu repede si in stanga si in dreapta. in momentul ala deja te pierde.
deci, parerea mea: camera buna la drum lung si fara multe gropi.
simsonache scrie:tazspy scrie:299EUR LA NEMTI.DE299$ LA USA
imi poti trimite un link cum si unde o gasesc la nemti te rog
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori