casca

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: casca

Mesajde axius pe Mar Feb 15, 2011 12:45 pm

B43XTM scrie:Eu am Nolan N102 si e foarte zgomotoasa.

Din câte ştiu eu, căştile Flip-Up sunt ceva mai zgomotoase decât cele integrale, dar am înteles ce ai spus. Ms pentru răspuns.

Rămâne să aleg între:
-UVEX BOSS 525 - asta ar fi ceva mai uşoară
-CABERG V2R - asta are şi ochelari de soare
Probabil că o voi alege pe cea care-mi vine mai bine. Undeva spre sfârşitul lunii o să o cumpăr, deci mai am puţin timp de gandit :P

Merci pentru răspunsuri
axius
Merg pe o roata

Specimen: XL600
Vorba de duh: Sa vina caldura!
Kilometraj: 4000

Mesajde asilindean pe Mar Feb 15, 2011 1:26 pm

Salut

incearca si siteul asta, au reduceri ok si transportul nu e mai mult de 20 euro

http://www.fc-moto.de/
Adrian
asilindean@yahoo.com

Oh, the wind, the wind is blowing,
Through the graves the wind is blowing,
Freedom soon will come;
Then well come from the shadows.
asilindean
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 45000

Mesajde sco pe Mar Feb 15, 2011 7:58 pm

recomand cu cea mai mare caldura AIROH TIGER !
o am de 7 luni si sunt multumit din toate punctele de vedere : no-zgomot,no-scartieruri pe la colturi;vine in ajutorul celor care mai poarta ochelari si chiar...cei care mai vor sa asculte muzica.+ e ENDURO!
cam asta e minunatia:
Fişiere ataşate
viewpic.php.jpg
viewpic.php.jpg (Array KiB) Vizualizat de 207 ori
sco
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: live to ride !
Kilometraj: 50000

Mesajde Dane_Bad pe Vin Feb 18, 2011 8:00 pm

axius scrie:Cateva variante ar fi:
NOLAN N62
NOLAN N63
NOLAN N84
UVEX BOSS 525
CABERG V2R

Merci

Salut,
Nolan eu nu am avut, dar mai multi care au avut mi s=au plans ca e f zgomotoasa
Caberg am avut un flip up care huruia si scartaia din toate incheieturile
Uvex mi-am comandat si eu Boss 525 chiar daca e pt speed fiindca e f aerodinamica, iar celelalte casti avute toate incepeau sa trepideze de pe la 110km/h in sus
are interiorul detasabil si materialul mult mai fin fata de castile ieftine, aparatoare de vant la barbie si viziera usor fumurie asa incat nu-ti mai trebuie ochelari de soare, iar noaptea se vede bine. Are 1300 grame adica f usoara fata de un flip care are 1600
Eu mi=am mai cumparat o casca cross pt iesiri doar vara prin oras sau excursii de o zi pe forestierele din Apuseni cand e f cald, in rest integrala
Despre Kronau chiar daca eu sunt din Cluj numai de la ei comand de 2 ani, livrare gratuita, preturi ca pe Louis (am intalnit produse care nu mai erau pe Louis le aveau ei la preturi mai mici), serviciu ireprosabil!!!
Succes :)
Dane_Bad
Merg pe o roata

Specimen: XL650
Vorba de duh: Life's Good :)
Kilometraj: 20000

Mesajde axterix_30 pe Vin Feb 18, 2011 8:29 pm

Dane_Bad scrie:
axius scrie:Cateva variante ar fi:
NOLAN N62
NOLAN N63
NOLAN N84
UVEX BOSS 525
CABERG V2R

Merci

Salut,
Nolan eu nu am avut, dar mai multi care au avut mi s=au plans ca e f zgomotoasa
Caberg am avut un flip up care huruia si scartaia din toate incheieturile
Uvex mi-am comandat si eu Boss 525 chiar daca e pt speed fiindca e f aerodinamica, iar celelalte casti avute toate incepeau sa trepideze de pe la 110km/h in sus
are interiorul detasabil si materialul mult mai fin fata de castile ieftine, aparatoare de vant la barbie si viziera usor fumurie asa incat nu-ti mai trebuie ochelari de soare, iar noaptea se vede bine. Are 1300 grame adica f usoara fata de un flip care are 1600
Eu mi=am mai cumparat o casca cross pt iesiri doar vara prin oras sau excursii de o zi pe forestierele din Apuseni cand e f cald, in rest integrala
Despre Kronau chiar daca eu sunt din Cluj numai de la ei comand de 2 ani, livrare gratuita, preturi ca pe Louis (am intalnit produse care nu mai erau pe Louis le aveau ei la preturi mai mici), serviciu ireprosabil!!!
Succes :)

Deacor cu Danut Nolan am avut sie eu chiar si Grex intradevar sunt putin mai zgomotoase , Caberg am avut J 1 plus huruia si acum sunt la Uvex , este mai grea ca alui dan dar sa nu uitam ca este flip up Uvex GT 350
Fişiere ataşate
uvex-klapphelm-gt-350-weiss-bild_5075.jpg
uvex-klapphelm-gt-350-weiss-bild_5075.jpg (Array KiB) Vizualizat de 171 ori
axterix_30
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 0

Mesajde Dane_Bad pe Sâm Feb 19, 2011 10:52 am

axterix_30 scrie:
Dane_Bad scrie:
axius scrie:

Casca ta e intr-adevar f buna, cu interior fin si ochelari de soare, insa nu mai este pe Louis
Dane_Bad
Merg pe o roata

Vorba de duh: Life's Good :)
Kilometraj: 20000

Mesajde smokker pe Mar Mar 01, 2011 1:16 am

Despre Uvex (am avut 3 modele pana acuma din care mai am una fixa (boss 515) si una flip-up, uvex gt370) pot sa-ti zic ca "MARELE +" este viziera, daca pui pret pe vizibilitate asta-i casca ideala, in banii astia nu ai sa gasesti la alti producatori viziere atat de comfortabile ca cele de la uvex (se stie ca uvexul si-a facut renume fabricand diverse lentile pt ochelari sport, de unde si numele UV EXcluded, sper sa nu gresesc cu formularea). Cu Uvex poti sa uiti de aburirea vizierei, cat de frig sau de umed n-ar fi afara, la Boss-ul meu viziera este si putin fumurie, lucru care nu deranjeaza nici noaptea pe sosea, pe coclau insa ma prins odata noaptea si am injurat tenta fumurie. Casca in rest nu pot sa zic ca exceleaza la punctul comfort dar nici casca de infanterist nu este, per total este o casaca foarte buna pentru pretul ei, la reducerile care sunt acuma pe louis, este chiar un chilipir. Un minus la Boss este sistemul ala "revolutionar" de legare rapida, este foarte nesigur, si daca o data nu l-ai potrivit calumea si ai tras de curelusa ai rotunjit un dinte si pot sa te pipi pe el, nu va mai tine ca lumea, e prea complicat sa explic daca nu ai vazut sistemul.
Varianta flip-up 350/370(din cate am vazut eu difera doar designe-ul) are aceiasi viziera bestiala doar ca nu este fumurie, insa are ochelari de soare, sistemul de prindere a curelusei este clasic deci nu mai are dezavantajul Boss-ului. Greutatea ce pare imensa (1.9kg) sincer eu nu o simt, casaca fiind foarte bine echilibrata, si am facut cateva drumuri cu ea. Singurul lucru enervant care-mi vine acum in minte despre acest model este faptul ca ochelarii de soare atunci cand sunt ridicati se pare ca nu au o pozitie foarte fixa si produc o zdranganeala ciudata atunci cand scuturi casca, pe cap insa nu am remarcat acel sunet, poate doar pe coclauri, dar atunci zdranganesc prea multe chestii pe vaca ca sa remarc acesc detaliu.
Per total sunt niste casti reusite cu niste viziere bestiale, daca tii la vizibiliate mai mult decat la altceva si nu ai prea multi bani ti le recomand.

Off: Un mic tutorial de intretinere a vizierelor cu strat antiaburire in general si a celor Uvex in special: Inevitabil viziera se murdareste sau se umple de praf pe interior, daca incercati sa o splati cu orice solutie/servetel aflat pe piata o veti distruge in scurt timp, cine are asa o viziera stie ca atunci cand incerci sa o stergi cu un servete/laveta/carpa, ai o senzatie ca suprafata este lipicooasa si niciodata nu reusesti sa o lustruiesti, daca insisti razuieti toata protectia. Solutia mea: cumparati un bidon de apa distilata din CareFura cu 3,5 lei/5 litrti (sau de oriunde altundeva) spalati interiorul turnand aba distilata si folosind propria mana pe post de laveta dupa care mai turnati putina apa pt a o clati, scuturati viziera si lasati-o sa se usuce singura, veti ramane uimiti cat de curata ramane. Eu asa procedez, si am spalat-o de zeci de ori si stratul anti aburire este ca atunci cand am luat-o din magazin. Nu incercati acest procedeu cu apa simpla caci dupa uscare vor ramne pete pe interiorul vizierei, si nici cu alte subsatante de curatare pt ca veti distruge folia.

Numai bine,
Eugen
smokker
Cred ca stiu ...

Kilometraj: 0

Anterior

Înapoi la Discuţii generale