easy scrie:poate airoh nu e chiar o casca rea, dar pentru protectie eu personal as baga mai multi bani si m-am indrepta catre segmentul arai/shoei/etc...nu din snobism, ci exclusiv pentru siguranta
din ce am vazut putin dai, putin ai...
florin
m-as abtine sa comentez ... fabricantii de casti au standarde ... la arai/shoei pe langa celelalte avantaje platesti foarte mult si brand-ul
daca gasesti o casca cu standardele de siguranta indeplinite si iti place ... eu zic ca poti sa o iei linistit si de diferenta de bani poti sa mergi intr-un scurt concediu.
in plus ... daca in cazul unui accident casca face diferenta ... (nu luam in calcul castile noname!) eu zic ca e oricum trist si poate mai bine casca aia nu facea diferenta. nah ... fiecare cu punctele lui de vedere.
arai (condor + corsair) - super comod interiorul (ma relaxeaza cand o trag pe cap - vine ca o manusa), izoleaza bine zgomotul insa foarte aerisita - intra mult aer pe la barbie si la drum lung e deranjant dupa o vreme. condor nu s-a largit nici dupa trei ani de folosire.
schubert c2 - izoleaza ca dracu ... am impresia ca ma sufoc daca o inchid, izoleaza bine si zgomotul, interior nu asa comod insa nici deranjant.
uvex enduro - interior tare ca frasul - am purtat-o de doua ori si acum ma uit la ea pe dulap
uvex nu-mai-stiu-ce-model - dupa cinci luni de folosire zilnica mi se rotea pe cap
nu sunt sigur insa o sa verific - cred ca la toate standardele de siguranta sunt aceleasi.
A... si eu mai zic ca la o casca e important ca interiorul sa fie detasabil.
Bafta,
paul