casti potrivite pentru mersul pe Transalp

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: casti potrivite pentru mersul pe Transalp

Mesajde transalpina pe Lun Dec 12, 2011 10:56 am

Daca are cineva are intentii sa cumpere casca nu strica daca baga ochii si aici ,este valabil si pentru cei care au casca, s-ar putea sa aveti surprize,nu de fiecare data cea mai scumpa casca este ceea mai sigura! http://sharp.direct.gov.uk/

Salut,

Eu am vazut ratingurile de pe site-ul respectiv inainte de a-mi lua casca.
Am fost si eu surprins de ceea ce am vazut acolo dar totusi sunt putin sceptic in ce priveste site-ul.
Nu mi se pare un site de mare incredere si am incercat sa gasesc si alte site-uri similare dar din pacate sapaturile mele nu au dat roade.
Cred ca ar fi mult mai util daca s-ar putea face comparatie intre mai multe rezultate pentru acceasi casca, rezultate obtinute de la firme de testare diferite (si in cel mai bun caz in aceleasi conditii de test) .
Eu nu m-am bazat neaparat pe ratingul celor de la Sharp dar recunosc ca am luat in considerare ce scria acolo, pe langa review-uri si pareri ale cunoscatorilor.

Oricum ideal ar fi sa nu fie nevoie sa vedem cat de bine rezista castile noastre la impact.

Numai bine.
transalpina
Cum ii zice la ....

Specimen: XL650
Kilometraj: 0

Re: casti potrivite pentru mersul pe Transalp

Mesajde Korben Dallas pe Lun Dec 12, 2011 2:41 pm

transalpina scrie:Am fost si eu surprins de ceea ce am vazut acolo dar totusi sunt putin sceptic in ce priveste site-ul.
Nu mi se pare un site de mare incredere si am incercat sa gasesc si alte site-uri similare dar din pacate sapaturile mele nu au dat roade.

pai zice ca e un site guvernamental, (.gov.uk) deci ar trebui sa fie OK
doar daca nu e facut de niste hackeri, ceea ce nu prea cred

pe Transalp merge cam orice casca, protectiile trebuie sa se orienteze mai mult catre alte zone ale corpului (glezne, tibii, coate, palme, solduri si coloana vertebrala)
depinde pe unde mergi, de exemplu pentru offroad eu ma axez pe protectia gleznei si a tibiei (cizme serioase), genunchilor si a coatelor
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'
Kilometraj: 0

Anterior

Înapoi la Discuţii generale