Cat suntem dispusi sa dam pe un Transalp(2)?

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Cat suntem dispusi sa dam pe un Transalp(2)?

Mesajde vest pe Mie Iul 08, 2009 9:08 am

:ciresica:

Aici Reload..... :Greata2: (Cat suntem dispusi sa dam pe un Transalp) pt toti participantii la "forum" care circula cu viteza legala...(adica politicosi)si care nu au consumat bauturi dusmanoase care sa ii impiedice sa se dea cu Tranalpu circuland pe partea aia dreapta a lu sens din forum(nu ca si la Cat suntem dispusi sa dam pe un Transalp recent inchis datorita zelului colegilor care nu respecta Isi nu folosesc corect faza de drum si cea de intalnire pe forum.ADICA CA SI AIA CARE SI-AU LUAT CARNETUL LA.....JUDETZUL ARGES!!!! :Geek3:

poftiti in vagoane,urmatoarea statie Obarsia Lotrului cu peronul pe partea lacului Vidra(asigura 100% dezmeticirea totala+igenizarea personala,si vindeca instantaneu cazurile dese de febra a lu creier)
ACEASTA ESTE O PANTONIMA PERFECT LEGALA IN ROMANIA SI SE POATE ATACA CU ROSII SUPRA COAPTE

:mrgreen:
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Re: Cat suntem dispusi sa dam pe un Transalp(2)?

Mesajde Belbody pe Mie Iul 08, 2009 12:57 pm

Super tare!

Chiar ma miram ca l-a inchis, cu toate ca pot sa-l redeschid, mai nou vad ca am drepturi de admin peste tot.. :D

Ce, nu avem voie sa ne certam? Trebuie sa existe si un topic de certat!

Eu unul vreau sa sustin sus si tare ca TA-ul meu nu se da nici cu 2000 eur, asta e ultimul pret bagat pe saitul cehesc de vandut motoare, nimeni nu suna.
DEci, piata e moarta.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Specimen: XL600
Kilometraj: 30000

Mesajde Belbody pe Mie Iul 08, 2009 3:38 pm

da, m-am "esprimat" gresit. Gheza e tatalor.

MA BUCUR ca nu mai vinzi transalpul! Lasa-i sa cumpere de la mosi macaronari care se duc numai duminica la biserica cu Transalpul.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Mesajde pedros pe Mie Iul 08, 2009 10:23 pm

se stie decind lumea ca discutiile in contradictoriu sant benefice ptr ceilalti care le asculta sau le citesc.
Acuuuuu nu ca zic,, dar vreau sa spun :HMM: sant citiva pe aici care ii zice la transplant ....MUMA....pina la coada totusi e nici mai mult nici mai putin decit o motoreta. :D
MA LAS DE MOTORETE SI O IAU DE LA CAPAT.
pedros
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: Paci mie drumu
Kilometraj: 50000

Mesajde DanS pe Mie Iul 08, 2009 10:36 pm

1250 E (achizitie, import it.). 150 E [prima revizie generala, include ciorapeiii de furca :), manopera "gratis" - adica prieteni bagat unghiile in ea, multumiri cu ocazia] + 100 E (inmatriculare definitiva, prima in ro, estimativ). deci ~ 1500. si io zic ca face. e din 89, roscata sus, alba jos. de ce zic ca face? am avut un suzuki, inazuma de 400, un street care ma facea fericit oricum ca era prima. un bmw f650 gs 2002 de care am fost multumit dar nu prea fericit ca era scump-scump. transalpul ma fericeste si ma multumeste; in acelasi timp. hmm :) .. deci mersi peste tot despre sustinere. contribuitorii se stiu. kilometri curati va doresc.
daca ar fi sa cumpar? tot transalp. de unde? de la korben - dar a dat-o :). cat as da? ~1800. de ce? pt ca imi plac japonezele si pentru ca acuma m-am convins ca face. mersi.
DanS
Cum ii zice la ....

Vorba de duh: hmm
Kilometraj: 11

Mesajde RomiC pe Mie Iul 08, 2009 11:27 pm

Belbody scrie:da, m-am "esprimat" gresit. Gheza e tatalor.

MA BUCUR ca nu mai vinzi transalpul! Lasa-i sa cumpere de la mosi macaronari care se duc numai duminica la biserica cu Transalpul.

:hainoroc: Uraaaa reincepe scandaluuu :bounce: :bounce: :bounce: Daca tot e cu ......"se intoarce" sau ......."partea a doua" , ma bag si eu dar nu cu suparari. OK? ma intrebai ieri daca am cumva "vreun clonator de transalpuri. Ei bine,nu am. Cel de al doilea transalp(cel fara numar)la cumparat un prieten de al meu" DE LA UN MOS MACARONAR DIN JITALIA "cu NUMAI!!! 1500 de euro (adus ACASA!!! )
Fişiere ataşate
DSC02689.JPG
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'
Kilometraj: 0

Mesajde Belbody pe Joi Iul 09, 2009 1:49 am

haha, ai dracu macaronari... dar se ducea la biserica cu ea sau ba?

pai la cum arata trebe doar sa muti numarul de pe una pe alta, :D

Oricum, la pretul final al motocicletei se adauga mult si accesoriile.... + ca, de exemplu la mine motocicleta nu imbatraneste, intinereste.. mereu caut sa schimb cate ceva cu ceva nou. De ex la iarna vreau sa schimb lanturile de distributie si lantul de la pompa de apa... si alea nu-s decat. 130e bucata...

dar ce sa fac, sa umblu cu ea si sa trancane... nu?
si cand o fi sa am bani o sa-mi iau si Varadero, nu stau eu in vandutul mobrei vechi, lasa ca o sa i-o dau lu ficior-miu cand s-o naste... si-o incepe a umbla :D
Imagine
Belbody
Moderator

Mesajde DanS pe Joi Iul 09, 2009 8:31 am

Korben Dallas scrie:Am dat-o???
Cui? Cand? Ca eu nu stiu...
O calareste cu mare placere fiul meu si i-au cam tremurat izmenele cand m-a sunat un potential client

Ceva de genul am vrut sa spun. Data si nu vanduta. Sunt multe TA in tara (asa cred, la mine in campus sunt 4 din 5) iar oferte care sa dea pe spate sunt putine sau deloc. Cine vinde vrea sa ia "cat mai mult" si cine cumpara vrea sa dea "cat mai putin". Ca naiba :). Noroc ca face, ca sa zic asa. Sa cumperi o motoreta de 1000 E in Germania si sa dai 500 ca sa o aduci in tara iarasi suna ciudat. As da 500 de E pe adus daca as lua una de 5000 :). Zic si io.. :)
DanS
Cum ii zice la ....

Vorba de duh: hmm
Kilometraj: 11

Mesajde valdemar pe Joi Iul 09, 2009 11:46 am

Belbody scrie: De ex la iarna vreau sa schimb lanturile de distributie si lantul de la pompa de apa... si alea nu-s decat. 130e bucata...

Eu am gasit (pardon, mi-am luat) lant de distributie cu 76 E prin Dilly (acelasi lant care-l aduce Honda cu 135 E, doar ca impachetat de altcineva :D). Iar pe wemoto gasesti la 60 E (dar alt producator). Nu e cam mult 130 ala? :Nigar:

Si ca sa fiu ontopic, am luat doamna de la un nene care aducea din Italia, dat pe ea aici 1300 E (si vreo 250 drum cu masa si cazare la inca 2 prieteni, acte, inmatriculare, etc), si ca accesoriu doar topcase-ul. Am schimbat pompa de apa, si acum segmentii si lanturile de distributie....am mai bagat deci vreo 600 E. Overall, ieseam mai ieftin daca luam una putin mai noua si inspectata mai cu atentie...eventual de un transalpist cetatean roman :D

Totusi, nu ma supar prea tare, ca este prima serie (1987), si arata impecabil :D

Hai noroc! :Salutare:
If it ain't broken, don't fix it!
valdemar
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: O dau pe 2 roti
Kilometraj: 0

Mesajde Belbody pe Joi Iul 09, 2009 12:17 pm

129e / un lant de distributie e pretul de la Honda.

Multumesc de pont. O sa cumpar mai ieftin, logic... Lanturile mele mai au in jur de 2mm de intinzator la dispozitie. :D
Imagine
Belbody
Moderator

Mesajde pedros pe Mie Iul 22, 2009 8:15 pm

Pina la urma ce cumpar ? FIRMA sau produsul finit? eu cred ca nu-si merita bani firma. voi ce credeti?
MA LAS DE MOTORETE SI O IAU DE LA CAPAT.
pedros
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: Paci mie drumu
Kilometraj: 50000

Înapoi la Discuţii generale