Cauciuc spate transalp xl650v

Din ciclul "De ce să strici ceva ce merge bine....?"

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: Cauciuc spate transalp xl650v

Mesajde adrian pe Mar Mar 02, 2010 11:54 pm

poate m-am exprimat gresit:imi doresc o motocilceta transalp de 3-4 ani si de 2 saptamani abia am reusit sa imi implinesc acest vis dupa multe incercari ,dar nu recomand nimanui sa isi puna decat ce pneu scrie pe certefecat pe spate /fata ,

acum ca asa am cumparat eu moto care e adusa din Italia si are dunlop de 140, nu am nici o vina!cu prima ocazie cand il schimb, normal ca am sa iau de care trebuie adica 130 sa inteleg,ca scuze sunt si eu novice pe domeniu,dar incercam sa raspund strict la tema propusa, in discutie, in primul post de prietenul nostru...
tara dacilor e acum a noastra,sa incercam sa o cunoastem cit mai bine...[adi,galati,0745384804]
adrian
Cred ca stiu ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: live to ride,ride.eat.sleep.
Kilometraj: 39000

Mesajde Korben Dallas pe Mie Mar 03, 2010 12:44 am

adrian scrie:poate m-am exprimat gresit:imi doresc o................
acum ca asa am cumparat eu moto care e adusa din Italia si are dunlop de 140, nu am nici o vina!cu prima ocazie cand il schimb, normal ca am sa iau de care trebuie adica 130 sa inteleg,ca scuze sunt si eu novice pe domeniu,dar incercam sa raspund strict la tema propusa, in discutie, in primul post de prietenul nostru...

Stai linistit, prietene, nu are nimeni nimic cu tine
Aici discutam (cateodata mai aprins) despre ce e bine si ce e mai putin bine pentru comportamentul corect al motocicletelor noastre
Ideea e ca eu am incercat toate dimensiunile, 120, 130 si 140 pe spatel Transalp de 600 din 1991
Cel mai bine m-am simtit cu cea de 120
Acum am Metzeler Sahara de 140 si cam danseaza in curbe
Deci, parerea mea (care e doar parerea mea) este ca o anvelopa de 120 cu profil mixt este cea mai potrivita
Urmata de cea de 130
140 cramponata bine, de tipul Mitas E 09, e o treaba bunicica pe forestiere

De incaput, incape si de 150, dar te ia dracu' daca ai ghinionul sa faci pana, o dai jos foarte greu
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'
Kilometraj: 0

Mesajde Belbody pe Sâm Mar 06, 2010 11:43 am

adrian scrie:poate m-am exprimat gresit:imi doresc o motocilceta transalp de 3-4 ani si de 2 saptamani abia am reusit sa imi implinesc acest vis dupa multe incercari ,dar nu recomand nimanui sa isi puna decat ce pneu scrie pe certefecat pe spate /fata ,

Eu raspundeam topicului in general... nu neaparat tie. :big2:
Eu am mers toata vara trecuta cu guma de 150.. apoi spre toamna am pus una de 130.
Sa nu crezi ca sunt vreun magnat si am bani de cauciucuri, eu imi iau mereu cauciucuri SH la preturi de nimic (am o sursa care aduce din Austria) asa ca pot sa le schimb ca pe sosete :D Sa vad ce marfa aduce nenea ala in primavara acum si iar schimb guma spate. Pe fata am nou..
Lasa ca au austriecii bani de gume noi meseriase si se plictisesc repede de ele dupa ce citesc vreun review in vreun moto-magazin ca a aparut una mai meseriasa... numai bine pot sa le testez si eu apoi.. :big2:
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Specimen: XL600
Kilometraj: 30000

Anterior

Înapoi la Modificări la Transalp