Moderatori: Andy, manach, B43XTM
iulian scrie:care este dimensiunea maxima a cauciucului care poate fi montat fara sa atinga in bascula ? pe probate nu din auzite daca stiti. standard este 120mm
iulian scrie:hmm , am vaz Metz sahara pare mai mult ptr teren , eu vreau sa pun michelin anakee , am vaz la un super-tenere cauciuc de 150 M.Anakee arata bine mobra cu el . Am vaz ca la TA600 merge si http://bikepics.com/honda/xl600v/87/pics.asp?i=58324&s=0 dar nu vreau sa risc sa iau un cauciuc si sa nu se potriveasca sau sa imi atinga
ghostrider_fl scrie:anvelopa ideala pt mine pt ON si OFF e MITAS E 09 de 140
ghostrider_fl scrie:merge bine!

iulian scrie:Pe mine ma tenteaza sa pun un Vee Rubber de 140 dar am urmatoare intrebare pentru voi : pot sa pun 140/80 17" cand standard e 120/90 17" ?
ce imi puteti spune despre Vee Rubber sunt ok ? eu merg 60% asfalt 35% teren
Korben Dallas scrie:Chestia asta cu cauciuc cat mai mare pe spate e un fel de obsesie
Eu am mai explicat cuiva neste treburi legate de solicitarile laterale suportate de o anvelopa mai mare dacat cea recomandata de producator
Ca sa nu mai explic inca o data, ii las pe doritori sa (isi) raspunda la o intrebare simpla:
De ce pun fraierii astia de producatori jenti mai late la anvelope mai mari?
Intrebare ajutatoare: ce face o anvelopa in curba, cum se deformeaza profilul?
Succes!
Înapoi la Modificări la Transalp
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori