Korben Dallas scrie:edisone scrie:UURRRAAAA !!! Au venit cauciucurile, continental escape vs dunlop trailmax
Dunlop Trailmax
chestia este ca mie mi-a spus ca sunt trailmax d607, adica alea de asfalt. si eram un pic
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Korben Dallas scrie:edisone scrie:UURRRAAAA !!! Au venit cauciucurile, continental escape vs dunlop trailmax
Dunlop Trailmax
Belbody scrie:Am condus, m-am zbenguit, am facut 8-uri, m-am aplecat, si nu e nici o diferenta. Motocicleta se manevreaza la fel de usor. Afara sun -3 grade si zapada.

Belbody scrie:Ok, multumesc de sfaturi.
Eu am "croazat" astazi cu 130+ si n-am simtit nici o instabilitate, am accelerat pe curbe si m-am balansat cat am putut.
Din cauza ca am vrut sa-l testez n-am mai avut rabdare si l-am pus azi. E criminal pe moto pe frigul asta, plus ca dai de gheata pe unde nu te astepti.
Cauciucul are indice de viteza H, ceea ce inseamna 200+.
Aseara am cumparat on-line si cauciuc pentru fata, cel mai ieftin pe piata ceheasca, dar eu sper sa fie OK.
Mitas E08, 90/90 -21 .
Dupa ce am navigat prin 3-4 magazine on-line, am ajuns de la 1340kc sa gasesc cea mai buna oferta, 999kc + posta 150kc...
Marti sau miercuri o sa-l primesc.
Andy scrie:Mitasurile sunt foarte OK ca raport calitate/pret. Se comporta f. bine pe asfalt inclusiv pe asfalt ud, au o f buna aderenta pe orice fel de asfalt. Si eu am preferat profilul E08. In off se comporta f bine pe teren uscat, pe namoale lasa de dorit... da' la viteza mica te descurci cu ele si pe acolo. Singura problema cu ele este aceea ca trebuie sa mergi 20-25 mii km pe an ptr. a le uza si pune altele ptr. sezonul urmator... dupa 1-1,5 ani apar crapaturile la baza crampoanelor.
Si dupa cum spuneam preturile sunt fff OK, practic neavand concurent:
- anvelope Mitas fata ptr. Transalp
- anvelope Mitas spate ptr. Transalp
Si din ce am gasit eu pana acum, cele mai bune preturi le are CHEMTRADERS, acolo avand si un service de roti.
Preturi bune la alte marci de anvelope am mai gasit la MYNETNOTO.
B43XTM scrie:are cineva pe acasa vreun cauciuc de fatza uzat/de aruncat, de donat pentru coltii unui caine?
din Bucuresti va rog , ca nu fac drum pentru asa ceva prin afara.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori