Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Schumy scrie: Asa ca vorbim degeaba despre Metzeler Tourance si Michelin Anakee bagate prin nu stiu ce fel de drum.
hobo scrie:Sunt un adept al anvelopei Mitas,nu numai pt faptul ca e ieftin ci pt ca raportul pret calitate dupa parerea mea e buna.Dar am vazut o alta guma dual, simpatica ,de marca Mefo.Intrebarea e daca a folosit cineva dintre voi asa ceva si daca se poate procura si la noi la un pret decent?
hobo scrie:Sunt un adept al anvelopei Mitas,nu numai pt faptul ca e ieftin ci pt ca raportul pret calitate dupa parerea mea e buna.Dar am vazut o alta guma dual, simpatica ,de marca Mefo.Intrebarea e daca a folosit cineva dintre voi asa ceva si daca se poate procura si la noi la un pret decent?
florad scrie:hobo scrie:Sunt un adept al anvelopei Mitas,nu numai pt faptul ca e ieftin ci pt ca raportul pret calitate dupa parerea mea e buna.Dar am vazut o alta guma dual, simpatica ,de marca Mefo.Intrebarea e daca a folosit cineva dintre voi asa ceva si daca se poate procura si la noi la un pret decent?
Arata f.bine si cred ca sunt si bune ! si cred ca fac fata f.bine si pe asfalt !
Am primit o oferta recent dar nu cred ca au dimensiunile noastre:
reltih scrie:daca vrei s-o luam asa uite ce face michelin anakee http://www.youtube.com/watch?v=qySTs6Nrci0
dar va spun pt. a nu stiu cata oara fara sa fiu '' taios'' in exprimare, conteaza cine tina vaca de coarne !!!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori