Caut lant

Daca aveti ceva de donat

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Caut lant

Mesajde florin.fotograf pe Lun Aug 15, 2011 10:59 pm

Apelez si eu la cei care mai au un lant uzat, dar care mai poate fi folosit pana in noiembrie... lantul meu trosneste din toate incheieturile si inca nu a venit kitul nou asa ca sunt dispus sa pun o perioada un lant uzat, dar care sa nu mai trosneasca in halul in care trosneste al meu... daca are careva pe acas ramas unul care se mai poate folosi, cumpar... multumesc!
florin.fotograf
Cred ca stiu ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Do not obey!
Kilometraj: 40000

Re: Caut lant

Mesajde fabian pe Mie Aug 17, 2011 1:09 am

florin.fotograf scrie:Apelez si eu la cei care mai au un lant uzat, dar care mai poate fi folosit pana in noiembrie... lantul meu trosneste din toate incheieturile si inca nu a venit kitul nou asa ca sunt dispus sa pun o perioada un lant uzat, dar care sa nu mai trosneasca in halul in care trosneste al meu... daca are careva pe acas ramas unul care se mai poate folosi, cumpar... multumesc!

Eu sunt disperat ca nu am timp sa ma dau cu moto si tu nu poti sa astepti 3 zile............... :pistol :pistol
mi-e ca nu fac nici 3000 anu asta......si la anu nici pe ata ( asteptam bebe)

si tu vrei sa pui lant uzat pt 2-3 zile pana vine ala nou..........

cati km ai anu asta? asha de curios

Acu am vazut.....noiembrie......dar vrei sa scrie numele tau pe fiecare za in parte :)

ps: sa nu te superi pe mine...........sunt doar invidios ca nu pot sa calaresc si eu mobra asha cum mi-as dori.......eh , traim intr-o lume dinamica.......casa birou hypermarket..........
fabian
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 15

Re: Caut lant

Mesajde florin.fotograf pe Mie Aug 17, 2011 9:16 am

fabian scrie:
florin.fotograf scrie:Apelez si eu la cei care mai au un lant uzat, dar care mai poate fi folosit pana in noiembrie... lantul meu trosneste din toate incheieturile si inca nu a venit kitul nou asa ca sunt dispus sa pun o perioada un lant uzat, dar care sa nu mai trosneasca in halul in care trosneste al meu... daca are careva pe acas ramas unul care se mai poate folosi, cumpar... multumesc!

Eu sunt disperat ca nu am timp sa ma dau cu moto si tu nu poti sa astepti 3 zile............... :pistol :pistol
mi-e ca nu fac nici 3000 anu asta......si la anu nici pe ata ( asteptam bebe)

si tu vrei sa pui lant uzat pt 2-3 zile pana vine ala nou..........

cati km ai anu asta? asha de curios

Acu am vazut.....noiembrie......dar vrei sa scrie numele tau pe fiecare za in parte :)

ps: sa nu te superi pe mine...........sunt doar invidios ca nu pot sa calaresc si eu mobra asha cum mi-as dori.......eh , traim intr-o lume dinamica.......casa birou hypermarket..........

Nu ma supar... ideea e ca in romania e prea scump kitul, asa ca astept sa se intoarca un prieten in tara sa mi-l aduca... sper sa gasesc unul care sa mai poate fi folosit pana cand vine cel nou. al meu zici ca se rupe si cu el toata motocicleta, dar tot merg cu el :big2:
florin.fotograf
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: Do not obey!
Kilometraj: 40000

Înapoi la Talcioc