Moderatori: Andy, manach, B43XTM
florin.fotograf scrie:Apelez si eu la cei care mai au un lant uzat, dar care mai poate fi folosit pana in noiembrie... lantul meu trosneste din toate incheieturile si inca nu a venit kitul nou asa ca sunt dispus sa pun o perioada un lant uzat, dar care sa nu mai trosneasca in halul in care trosneste al meu... daca are careva pe acas ramas unul care se mai poate folosi, cumpar... multumesc!
fabian scrie:florin.fotograf scrie:Apelez si eu la cei care mai au un lant uzat, dar care mai poate fi folosit pana in noiembrie... lantul meu trosneste din toate incheieturile si inca nu a venit kitul nou asa ca sunt dispus sa pun o perioada un lant uzat, dar care sa nu mai trosneasca in halul in care trosneste al meu... daca are careva pe acas ramas unul care se mai poate folosi, cumpar... multumesc!
Eu sunt disperat ca nu am timp sa ma dau cu moto si tu nu poti sa astepti 3 zile...............![]()
![]()
mi-e ca nu fac nici 3000 anu asta......si la anu nici pe ata ( asteptam bebe)
si tu vrei sa pui lant uzat pt 2-3 zile pana vine ala nou..........
cati km ai anu asta? asha de curios
Acu am vazut.....noiembrie......dar vrei sa scrie numele tau pe fiecare za in parte
ps: sa nu te superi pe mine...........sunt doar invidios ca nu pot sa calaresc si eu mobra asha cum mi-as dori.......eh , traim intr-o lume dinamica.......casa birou hypermarket..........
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: tupaila şi 0 vizitatori