[pai de ce sa nu deschizi, ca are legatura cu cauciucurile doar tangential
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Andry scrie:Nu mai deschid alt thread pentru 'tata lucru : pompa clasica, de picior vs Compresor 12V ? iEgzista cineva care a folosit compresor la motocicleta, merita investitia sau astepti 3mii de milioane de ani ca sa iti aduca roata la o presiune la care poti doar rula pana la primul dozator de aer ? Modelul de la Einhell este singurul pe care as arunca banii, dintre cele ieftine pe care-mi permit sa le achizitionez.
B43XTM scrie:Eu nu as lua compresor: e mare, greoi si voluminos la ture lungi si mai face si galagie
Pmpa de picior la care ma gandesc eu e tot ceva mai mare, cam tot de dimensiunea unui compresor... deci iarasi irosim spatiul. Dar poate sunt si variante mai mici.
ce mi se pare viabil la ture lungi cand ai nevoie de spatiu pt bagaj ar fi:
- un spray de pana (cu care te 'amagesti' pana schimbi camera daca nu e gaura mare, poate chiar mergi cateva zeci de km sau doar umfli roata fara sa bagi spuma de-aia)
- fie o pompa micuta de bicicleta. Dai de iti ies ochii dar te scoate din rahat (e aceeasi senzatie ca dupa ce scapi de constipare)
- fie capsule de CO2/aer comprimat. Nu-s foarte scumpe, dar sunt mici.

edisone scrie: Salut. Eu prefer compresorul chiar dacă ocupă puţin mai mult spaţiu, în 2 min. ai roata umflată. Ai posibilitatea, daca nu+i gaura prea mare, să o umflii şi să mai mergi 3-5 km până într-o parcare sau un loc mai bun pt. rezolvarea problemei

reltih scrie:compresorul airman de la louis e chiar micut, nu stiu ce vi se pare asa mare la el, a ajuns la 4 atm in 10 minute si a sarit pe talon cu succes un k60 asta fara sa transipiri deloc
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori