Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Ramirez scrie:Andry scrie:Pe scurt : Yacco 20W50 Semisintetic la 105 lei 4L. Sa ma arunc? ( eu m-as arunca, dar poate ma opreste care la timp )
AM folosit vro 3000 de km , dupa care am renuntat
dar cred ca ar trebui sa bag ceva ulei mai gros din cauza uzuri .
Andry scrie:Sigur te referi la cricul central si nu la cricul lateral? Pentru ca pe acesta din urma trebuie sa stea motocicleta la schimbul/verificarea uleiului.
Andry scrie:Eu am lasat-o pe a mea cu busonul(joja) scos pe cricul central(!) vreo 2 minute pana am mers dupa palnie si bidon si mi-a curs o gramada de ulei ( ~ 200ml ).
FarcasDavid scrie:Bun am bagat 10w40 ,da asa am citit ca la schimbu de filtru si de ulei intra 2,4l .EU am tot verificat nivelu si pana la urma o intrat 2,7l(schimbu,si verificarea am facut-o pe cricu central)Pe joja imi arata ca e la jumate.Pana la urma cat ulei intra in tapd06?
FarcasDavid scrie:Bun am bagat 10w40 ,da asa am citit ca la schimbu de filtru si de ulei intra 2,4l .EU am tot verificat nivelu si pana la urma o intrat 2,7l(schimbu,si verificarea am facut-o pe cricu central)Pe joja imi arata ca e la jumate.Pana la urma cat ulei intra in tapd06?

marius.roibu scrie:Am probat pana acum cel putin 4 uleiuri si concluzia a raman tot Repsol.
Testate: Sylcolene 20w50 semisintetic. A fost ok, si cel mai demult testat. Nu mai am amintiri cu el dar sigur nu m-a impresionat.
Motul 7100 dublu ester 10w40. Mergea ok in transalp cat a fost racoare, dar sigur nu isi merita bani.
Motul 5100 15w50 parca....din nou oki dar iarasi cred ca nu merita banii.
Motorex 15w50 Formula. Poate la fel ca Motul, nu pot spune ca mi-a placut in mod speecial.
Repsol 15w50 MotoRider. A fost dupa parerea mea cel putin la fel de bun ca cele amintite. Hondei ii place maxim uleiul asta (testat in Shadow 750 Transalp si alte motoare la prieteni). 21lei L
Repsol Moto Vtwin 20w50. Cred ca e de departe cel mai ok. Il am acum in africana si e super. Merge fain, suna bine motorul, are vascazitatea potrivita. 21lei/L
Nu vad motivul pt care l-as schimba. E ieftin si merge foarte bine. La o spalare a motorului 2000km cu Motorex- dupa care a iesit negru (la africana) dupa primii 500 cu Repsol 20w50, uleiul e inca ca lacrima, vascozitatea pare mai mult decat ok si suna foarte bine!
Eu recomandand Repsol, am si spray de lant si e super ok, si ulei in furci Repsol samd. Au toata gama de produse moto si cel mai important au preturi decente.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori