mihai m scrie:m-am gandit toooata iarna ce bucurie sa-i fac vacutei de martisor si iata:
Putoline, 20w50 ,100 ron 3litri ,
saptamana ce vine musai sa-l testez
E pentru stradale uleiu' ala mestere... nu vezi si tu pe eticheta...
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
mihai m scrie:m-am gandit toooata iarna ce bucurie sa-i fac vacutei de martisor si iata:
Andy scrie:mihai m scrie:m-am gandit toooata iarna ce bucurie sa-i fac vacutei de martisor si iata:
E pentru stadale uleiu' ala mestere... nu vezi si tu pe eticheta...
Andy scrie:E pentru stradale uleiu' ala mestere... nu vezi si tu pe eticheta...
mihai m scrie:dar am schimbat tipul de ulei:
vacuta mea va degusta Putoline DX4 10W40
Belbody scrie:Dar Repsol a folosit cineva?
Am mai scris in alt topic, am gasit oferta super la pret de Repsol Sintetico 10W - 40, e full sintetic.. oferta e pentru bidon de 4L. Vine cam 100ron pe 4L.
Ce ziceti, merita?
Belbody scrie:Am mai citit zilele astea despre uleiuri sintetice vs minerale si chiar nu mai stiu ce sa cred, m-am zapacit complet. Totusi inclin sa cred ca un ulei sintetic e mai bun decat unul mineral.![]()
Cu toate manualele si mama lor, si eu consider ca 20W-50 e cam gros, 15W-50 se gaseste greu.. tot pe 10w-40 o sa merg.. asta e. Oricum la mine in cehoidia nu e asa cald vara..
cornel turda scrie:Salut . Azi i-am schimbat uleiul la fiara.I-am pus MOTUL 10 W 4O 7100,sintetic. Am schimbat si filtrul cu o marca HIFLO FILTRO HF 303.Acum, apelez iarasi la bunavointa voastra,rugandu-va sa I-mi raspundeti la doua Intrebari. Prima, o am legata de ulei: trebuie sa schimb iarasi uleiul cand da caldura? [ma refer la perioada caniculara].Asa am Inteles ca 10 w 40, e prea fluid vara. Despre filtru ,doresc sa va Intreb daca e bun,sau trebuia sa iau altceva mai sofisticat? Va multumesc anticipat, pentru raspunsuri si va doresc ASFALT USCAT!![]()
![]()

cornel turda scrie:Salut . Azi i-am schimbat uleiul la fiara.I-am pus MOTUL 10 W 4O 7100,sintetic. Am schimbat si filtrul cu o marca HIFLO FILTRO HF 303.Acum, apelez iarasi la bunavointa voastra,rugandu-va sa I-mi raspundeti la doua Intrebari. Prima, o am legata de ulei: trebuie sa schimb iarasi uleiul cand da caldura? [ma refer la perioada caniculara].Asa am Inteles ca 10 w 40, e prea fluid vara. Despre filtru ,doresc sa va Intreb daca e bun,sau trebuia sa iau altceva mai sofisticat? Va multumesc anticipat, pentru raspunsuri si va doresc ASFALT USCAT!![]()
![]()

Chrisss scrie:Raman la 10w/40vara/iarna...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori