Cel mai tare Transalp

Cum s-o facem să fie mai cu moţ

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Cel mai tare Transalp

Mesajde ozzy pe Lun Noi 07, 2011 1:02 am

Se pare ca nu m-a crezut nimeni cand am spus ca am cel mai tare Transalp.
Nu-i nimic am revenit sa va oftic. :D

Imediat ce l-am cumparat i-am cumparat cric central de la cineva de pe acest forum. Multe multumiri. Bun cric.
Apoi i-am construit niste suporti pentru cutiile de la Louis si i-am pus si topcase. Un topcase ca pentru Transalp cam la 46 l. Alea laterale sunt de 36.
Anul urmator in primavara i-am pus urgent crash-bar-uri. Nu aveam chef sa repar carene. Crasbarurile sunt facute tot de mine si imi plac la maxim. I-am pus si capete de ghidon ca sa fie mai sigur in caz de buf. Pana acum nu am avut emotii dar mai bine sa fim pregatiti.
Tot atunci i-am montat si ceas pentru incarcare. E din ala care se baga in bricheta de la masina numai ca l-am taiat si i-am tras doua fire la baterie. Am si priza de bricheta ca sa pot sa imi umflu salteaua cand plec cu cortul. :D
Acum o luna i-am luat si parbriz mai inalt. Cat am putut de inalt. E de la Kapaa are 55 de cm dar pe site scrie 56 si a costat cam 52 de euro. Chiar merita toti banii. S-a facut cald pe motor.
Si daca tot e mai cald pe motor acum o saptamana mi-am pus termometru de la Louis. E bun dar e cam mare. Pentru moment l-am lipit pe bord dar nu imi place cum arata acolo si in plus preia caldura de la motor.

E adevarat ca trebuie sa ii iau cauciucuri dar mai e timp si la anu.

Si cateva poze:
Fişiere ataşate
DSCN0854.JPG
DSCN0862.JPG
DSCN0861.JPG
Fotografie0023.jpg
Fotografie0022.jpg
DSCN0300.JPG
DSCN0298.JPG
DSCN0305.JPG
ozzy
Cum ii zice la ....

Specimen: XL650
Kilometraj: 0

Re: Cel mai tare Transalp

Mesajde Andrei M pe Mie Noi 16, 2011 2:48 pm

Salut,

Da-mi si mie un contact de unde ti-ai luat parbrizul touring. Imi trebuie si mie pentru un PD10.

Apropo, niste mansoane incalzite ti-ar mai trebui, daca nu ai deja.

Noroc si voie buna,
Andrei
MATEI ARE NEVOIE DE O SANSA LA VIATA!
http://matei-sansalaviata.blogspot.com/
Andrei M
Merg pe o roata

Specimen: XL600
Vorba de duh: Viata-i grea, omatu-i mare...
Kilometraj: 44100

Mesajde axterix_30 pe Joi Noi 17, 2011 1:03 am

ozzy scrie:Se pare ca nu m-a crezut nimeni cand am spus ca am cel mai tare Transalp.
Nu-i nimic am revenit sa va oftic. :D

Imediat ce l-am cumparat i-am cumparat cric central de la cineva de pe acest forum. Multe multumiri. Bun cric.
Apoi i-am construit niste suporti pentru cutiile de la Louis si i-am pus si topcase. Un topcase ca pentru Transalp cam la 46 l. Alea laterale sunt de 36.
Anul urmator in primavara i-am pus urgent crash-bar-uri. Nu aveam chef sa repar carene. Crasbarurile sunt facute tot de mine si imi plac la maxim. I-am pus si capete de ghidon ca sa fie mai sigur in caz de buf. Pana acum nu am avut emotii dar mai bine sa fim pregatiti.
Tot atunci i-am montat si ceas pentru incarcare. E din ala care se baga in bricheta de la masina numai ca l-am taiat si i-am tras doua fire la baterie. Am si priza de bricheta ca sa pot sa imi umflu salteaua cand plec cu cortul. :D
Acum o luna i-am luat si parbriz mai inalt. Cat am putut de inalt. E de la Kapaa are 55 de cm dar pe site scrie 56 si a costat cam 52 de euro. Chiar merita toti banii. S-a facut cald pe motor.
Si daca tot e mai cald pe motor acum o saptamana mi-am pus termometru de la Louis. E bun dar e cam mare. Pentru moment l-am lipit pe bord dar nu imi place cum arata acolo si in plus preia caldura de la motor.

E adevarat ca trebuie sa ii iau cauciucuri dar mai e timp si la anu.

Si cateva poze:

:ride
:balosu
Fişiere ataşate
DSC_0256.JPG
DSC_0272.JPG
DSC_0270.JPG
DSC_0249.JPG
DSC_0228.JPG
axterix_30
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Kilometraj: 0

Mesajde Andrei M pe Joi Noi 17, 2011 9:35 am

NICE!!! HEAVY DUTIES STYLE... :rockon

Da nici cu fostul animal al lui floralp nu-ti era rusine...
MATEI ARE NEVOIE DE O SANSA LA VIATA!
http://matei-sansalaviata.blogspot.com/
Andrei M
Merg pe o roata

Specimen: XL600
Vorba de duh: Viata-i grea, omatu-i mare...
Kilometraj: 44100

Înapoi la Accesorii