In alta ordine de idei trebuie sa ii cumpar kit de lant... am vazut ca e acelasi pentru amandoua modelele. Am vazut bine? Sa nu dau atatia bani degeaba.
Moderatori: Andy, manach, B43XTM

suzukigsx550es scrie:Poate ma ajutati sa identific tipul motocicletei... Tot cautand pe internet am vazut ca PD 06 s-a facut pana in 1996. Apoi m-am apucat sa caut detalii, mai precis diferente intre cele doua.Toate indiciile m-au dus la faptul ca ceea ce e scris in cartea de identitate e gresit. E PD 10 (are doua discuri de frana pe fata, am inteles ca PD 06 are unul; dimensiunile la anvelope, etc...). Data fabricatiei din cartea de identitate e 1999. Imi bat capul de cateva ore cu asta.
In alta ordine de idei trebuie sa ii cumpar kit de lant... am vazut ca e acelasi pentru amandoua modelele. Am vazut bine? Sa nu dau atatia bani degeaba.

suzukigsx550es scrie:Ce model o fi? Poate ma jutati cu ceva diferente evidente intre cele doua pe care sa nu le fi intalnit pe google. (diferente intre PD06 si PD10)
suzukigsx550es scrie:Asta e ceea ce am gasit pana acum... Urmeaza sa merg mai pe dupa-amiaza sa o vad si sa ma uit pe placuta de pe cadru. Revin cu detalii.
Acesta este numarul de identificare: ZDCPD10A0XF153668
Multumesc de ajutorul acordat si de schimbarea numelui topicului![]()
Sper sa o scot la capat pana la urma...

suzukigsx550es scrie:Acesta este numarul de identificare: ZDCPD10A0XF153668
.

suzukigsx550es scrie:Foarte tare... Mi-am prins urechile... Cred ca o las balta. Mai bine asa. Cand o sa "ma fac mai mare" si o sa pricep si eu ceva din toate chestiile astea imi mai bat capul. Vorba ta Andy, bine ca nu sunt probleme cu RAR-ul. Acum important e ca sunt foarte incantata de motocicleta asta. Cred ca o sa ma rezum in continuare la ceea ce ma pricep: la mers si la dat lantul cu spray (si acum nici macar la asta ca asta trebuie tinuta de altcineva; Suzuka are cric central).

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator