Mi-am luat cizme pt vaca. Le-am luat de pe net. Imi sunt largi. Ghinionul meu, spre folosul unuia cu laba mai mare. Laba piciorului, evident! Le-am luat de aici:
http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcy ... prod/29089Sunt impermeabile, membrana interna respirabila au protectii hard pe tibie si glezna, talpa este cu adevarat solida, au fermoar dublu. Vacarii englezi care le-au cumparat zic c-ar fi "best value for money". Pe mine m-au convins review-urile lor. Sunt "sturdy" ca sa zic asa, solide rau!
Nu le-am testat pe mobra, n-are sens sa le murdaresc, imi sunt prea largi. Sunt marimea 45, insa se potrivesc exact pentru un purtator de 44 la incaltaminte normala. Eu port 43 si l-am rugat pe cel de la magazinul din UK sa-mi masoare interiorul si astfel am ajuns de-am comandat marimea asta. Se pare ca nu a masurat corect, fu... in ... de incompetent britanic. Daca era un romanas de-al nostru, verde asa, sigur stia sa masoare. Eventual le dadea si un strat de tencuiala si unul de glet, ca stiti si voi ca romanii sunt buni la toate.
Si uite-asa incepe sezonul si eu n-am ciobote pe masura. Poate le vrea careva, ca nu-mi permit sa stau cu 360 lei bagati in dulap (atat m-au costat, cu tot cu transport)
Le dau cu 300, platesc eu transportul la posta.
Durata valabilitatii e limitata, pana incepe vremea cu adevarat buna pt scos vaca la pascut. Daca nu le ia nimeni pana atunci, le bag la treaba asa mari cum sunt!
P.S. pentru cei interesati, sa stiti ca n-au cutie, au venit in punca din poze. Am intrebat la magazin de ce mi le-au trimis fara cutie si mi-au zis ca cica depaseau 2 kg si intrau in alta categorie de pret la transport (apropo, am platit 15 lire pe transport). Le-am pus pe cantarul electronic si intr-adevar, au fix 1.968 kg, deci n-au mintit!
Sa va fie bine!
Adi.