coborare Transalp

Din ciclul "De ce să strici ceva ce merge bine....?"

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: coborare Transalp

Mesajde floralp pe Mie Oct 20, 2010 12:05 am

"LA MULTI ANI!" surioara si sa ai parte de cati mai multi kilometri. Si sa ne "simtem bine" la Moeciu, ca beutura o fi, iar antrenament ne-om face.
V-am tzucat si sa ne vedem cu bine!
Fişiere ataşate
DSC01576.JPG
floralp
Merg pe o roata

Specimen: XL650
Kilometraj: 40000

Mesajde suzukigsx550es pe Mie Oct 20, 2010 8:56 am

Va multumesc la toti. Cu siguranta o sa ne "simtem bine" acolo. Abia astept sa ne vedem gasca mare si sa ne chefuim. Poate mai dam si una-doua ture prin zona (ca de exemplu spre Valea Gaura unde se poate merge cu moto) :wheelie Motocicleta e precum cainele de apartament: trebuie plimbata, intretinuta, dusa la "doctor" si nu in ultimul rand IUBITA!
suzukigsx550es
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Mesajde freeenduro pe Sâm Oct 23, 2010 10:58 am

Bine ai venit printre noi si se pare ca ai sa vii si la inchiderea de sezon de la Moeciu unde...sunt mai mult ca sigur ca daca cumva ai avut indoieli despre noi si ospitalitatea noastra ai sa-ti schimbi parerea pe loc. Asa ca te asteptam weekendul viitor orice ar fi.

nr de inmatriculare....BC xx ANK sau BC xx ALP sau ce vrei tu

ne vedem la toacane si friptane :ceaun
freeenduro
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Cine rade la urma...treaba lui
Kilometraj: 69

Mesajde kempflar pe Dum Ian 02, 2011 8:27 pm

Intrebare. cati dintre voi ajung cu toata laba piciorului jos? daca ajung doar cu ambele farfuri,defapt un pic mai mult decat varfurile, e ok? Asa stateam pe o africa twin cel putin ,si mi se parea ca o pot tine relatv bine.Am 1,76 Poate saptamana asta o sa ajung sa stau si eu pe un TA in sfarsit,ca de o luna tot incerc.
kempflar
Cum ii zice la ....

Mesajde vice pe Lun Ian 03, 2011 1:51 pm

Salut,
Eu, la 171 si picioare scurte ajung doar cu varfurile jos. Cel mai greu imi e la manevrele de pe loc (este un chin sa o dau cu spatele; fac tot posibilul sa nu ajung la asta), dar m-am obisnuit. La semafor o las putin aplecata in stanga si tin intreaga laba a piciorului jos, iar dreptul in tin pe scarita. Daca nu o apleci mult, decat cateva grade, este f usoara (este bine echilibrata). Motorul este un PD06, din '91. Nu prea ies cu ea pe offroad (maxim un forestier, unde poate merge si o masina decenta). Cand l-am vazut prima data si l-am probat era ceva mai inalt (cu vreo 2-3 cm) si i-am spus celui de unde am luat-o daca poate sa mi-o mai coboare. Nu stiu ce i-a facut, ca la cateva zile dupa ce am facut rost de bani si am luat-o, chiar parea ceva mai joasa. Oricum, zilele astea, ajung la Darian sa-i modific saua, cu una Corbin style si ceva mai decupata in fata, sa imi fie mai usor. Va anunt cum va iesi. Atasez poze cu ea acum si cum vreau sa arate dupa.
O zi buna,
Vice.
Fişiere ataşate
transalp_adv.jpg
Asa vreau sa-mi fac saua.
untitled.jpg
Ea acum, de fapt acum 4 ani (e neschimbata intretimp).
Vand alimentator auto notebook Dell nou.

http://www.onlinesell.ro OnLineSell.ro - Your Dell & HP spare parts online ordering & info site
vice
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: aha
Kilometraj: 0

Anterior

Înapoi la Modificări la Transalp