de vice pe Lun Ian 03, 2011 1:51 pm
Salut,
Eu, la 171 si picioare scurte ajung doar cu varfurile jos. Cel mai greu imi e la manevrele de pe loc (este un chin sa o dau cu spatele; fac tot posibilul sa nu ajung la asta), dar m-am obisnuit. La semafor o las putin aplecata in stanga si tin intreaga laba a piciorului jos, iar dreptul in tin pe scarita. Daca nu o apleci mult, decat cateva grade, este f usoara (este bine echilibrata). Motorul este un PD06, din '91. Nu prea ies cu ea pe offroad (maxim un forestier, unde poate merge si o masina decenta). Cand l-am vazut prima data si l-am probat era ceva mai inalt (cu vreo 2-3 cm) si i-am spus celui de unde am luat-o daca poate sa mi-o mai coboare. Nu stiu ce i-a facut, ca la cateva zile dupa ce am facut rost de bani si am luat-o, chiar parea ceva mai joasa. Oricum, zilele astea, ajung la Darian sa-i modific saua, cu una Corbin style si ceva mai decupata in fata, sa imi fie mai usor. Va anunt cum va iesi. Atasez poze cu ea acum si cum vreau sa arate dupa.
O zi buna,
Vice.
- Fişiere ataşate
-

- Asa vreau sa-mi fac saua.
-

- Ea acum, de fapt acum 4 ani (e neschimbata intretimp).
Vand alimentator auto notebook Dell nou.
http://www.onlinesell.ro OnLineSell.ro - Your Dell & HP spare parts online ordering & info site