Va multumesc.
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Andy scrie:Daca ti-ai fi completat modelul la profil... as fi avut cu un post mai putin... si tu cu un sfat mai mult...![]()
Era parca cineva pe-aci care vindea o sa joasa. Nu-i asa ca esti curios ptr. ce model era saua aia?
RomiC scrie:Andy scrie:Daca ti-ai fi completat modelul la profil... as fi avut cu un post mai putin... si tu cu un sfat mai mult...![]()
Era parca cineva pe-aci care vindea o sa joasa. Nu-i asa ca esti curios ptr. ce model era saua aia?
Pai ce i-ai recomandat e pentru transalp ,tu nu vezi ca are "Suzukigsx550es" ? Bueiiibeleste si tu ochii ,ce naiba

Korben Dallas scrie:...
@veteranii: unde va este maleabilitatea? sau cititi prea mult topicurile de pe motociclism.ro?
suzukigsx550es scrie:Asta da primire calduroasa![]()
suzukigsx550es scrie:...
Multumesc mult colegului care mi-a dat sugestia de a nu o cobori si sunt convinsa ca ai foarte mare dreptate dar am experimentat niste manevre de inclinare teribile cand am spus ca imi rup picioarele daca o sa cada asta peste mine. M-a cam dezarmat asta. La cele 50 de kg ale mele cred o sa ma limitez la ANUMITE drumuri forestiere care "mi le permit".
...
Korben Dallas scrie:Facand abstractie de rautatile veteranilor, eu te sfatuiesc sa nu cobori nimic
...
Sa lamuresc id-ul: e acelasi de pe motociclism.ro, Suzuka e cealalta motocicleta a mea, iar numele a ramas acelasi ca acolo.
...
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu id-ul asta...
...
Daca imi mai dati si alte sugestii le primesc cu mare nerabdare. Multumesc.

suzukigsx550es scrie:Asta da primire calduroasa. Trebuia sa completez intr-adevar profilul dar cum lucrez de dimineata pana seara in teren efectiv nu am mai intrat sa fac modificari si la profil... greseala mea. Iar pana la aceasta ora am stat la garaj sa vad ce ii mai fac la micul gigant (cu talentele mele de mecanic pierdut in spatiu). Multumesc mult colegului care mi-a dat sugestia de a nu o cobori si sunt convinsa ca ai foarte mare dreptate dar am experimentat niste manevre de inclinare teribile cand am spus ca imi rup picioarele daca o sa cada asta peste mine. M-a cam dezarmat asta. La cele 50 de kg ale mele cred o sa ma limitez la ANUMITE drumuri forestiere care "mi le permit". Sa lamuresc id-ul: e acelasi de pe motociclism.ro, Suzuka e cealalta motocicleta a mea, iar numele a ramas acelasi ca acolo
. Motocicleta despre care vorbesc acum e un Transalp PD 06 E 583cmc din 1999 (asa scrie in certificat). Cu datele tehnice inca ma familiarizez; la partea asta recunosc ca nu sunt prea interesata. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu id-ul asta... E si asta o motocicleta si ambele mele motoare au suflet si... nume
. Daca imi mai dati si alte sugestii le primesc cu mare nerabdare. Multumesc.
suzukigsx550es scrie: Cu datele tehnice inca ma familiarizez; la partea asta recunosc ca nu sunt prea interesata.
suzukigsx550es scrie: Multumesc mult colegului care mi-a dat sugestia de a nu o cobori si sunt convinsa ca ai foarte mare dreptate dar am experimentat niste manevre de inclinare teribile cand am spus ca imi rup picioarele daca o sa cada asta peste mine. M-a cam dezarmat asta.
Korben Dallas scrie:suzukigsx550es scrie: Multumesc mult colegului care mi-a dat sugestia de a nu o cobori si sunt convinsa ca ai foarte mare dreptate dar am experimentat niste manevre de inclinare teribile cand am spus ca imi rup picioarele daca o sa cada asta peste mine. M-a cam dezarmat asta.
Lesson no. 1:
Daca vrea sa cada, las-o sa cada
Nu merita sa-ti rupi picioarele pentru un semnalizator spart sau o carena zgariata
Înapoi la Modificări la Transalp
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori