Mda, se pare ca problema mea nu era de la la sistemul electric al motocicletei... dupa ce m-am rugat de ea sa-mi dea un semn ca vede cheie cca. 10 minute acu' 2 zile, m-am gandit sa incerc cu a 2-a cheie... ceea ce am si facut cand am ajuns acasa. De atunci nici o problema...
Curiozitatea mea este ce draq a patit cheia pe care o foloseam inainte? Din cate stiu eu, cheia are o bobina care in momentul cand este pus contactul creaza un camp electromagnetic care e citit de HISS. De aici si mirarea mea... ce draq poate sa pateasca o bobina alimentata cu curent mic in 2 ani?!?
Si nici n-am gasit pe net pe altcineva sa se planga de o problema similara...
Beleaua e ca o noua cheie o pot face numai la Honda... si asta inseamna o caruta de bani...
LE: iaca si ce e rahatu' ala de HISS:
[H.I.S.S. (Honda Ignition Security System)] This is Honda's unique, electronically controlled security system. A chip in the original ignition key recognizes signals from the Engine Control Unit and sends a special ID verification signal. If the signals do not match, the engine will not start.
There is also an Anti-Theft Ignition Switch. The main switch also operates the seat opener and the fork lock. A shutter over the key hole prevents tampering and theft and helps to ensure that your favorite motorcycle is always waiting for you when you return.