Concediu 28.Iul-10.Aug, 2600 km prin tara.

Povestiri, fotografii, track-uri din aventurile voastre.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Concediu 28.Iul-10.Aug, 2600 km prin tara.

Mesajde Lutzifer pe Mie Aug 12, 2009 5:35 pm

Pe data de 10.Aug.09 , Luni seara am ajuns si noi acasa din concediu. Am fost plecati prin tara din 28.Iul.09. Am facut 2600 km in tot acest timp.
Am fost Eu cu Diana cu TransALPul , Atti cu Moni cu TransALPul si Paul cu Patri ( prieteni ) cu un Ford Mondeo.

Prima zi , 28.Iulie.09 !
Am plecat dimineata la ora 8:00 din ARAD. Am mers spre Cheile Nerei pe ruta: Arad - TM - Resita - Anina - Oravita - Sasca Montana - Cheile Nerei.
Prima zi am facut o mica plimbare de vreo 2 ore jumate pana la Cascada Beusnita si am lenevit putin.

A doua zi , 29.Iulie.09
Ne-am impachetat corturile , am facut bagajele si am plecat din locul unde am fost campati. Am mers cam 5 km , am lasat motoarele si am mers pe Cheile Nerei ( vreo 4 ore dus-intors ) nu am fost pana la Lacul Dracului ca era mult de mers, vreo 10-12 ore dus-intors. A fost frumos pe chei, am vazut si vreo 2 sherpi de care s-au speriat fetele de numa ... :D

SlideShow-ul PART 1 cu Ziua 1 si 2 !

Cateva poze :

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Ziua 3 , 30.Iulie.09
Am plecat de la locul de campare de langa raul Nera. Am stat in apropiere de Moldova Noua , langa localitatea (vama) Naidas.
Am mers pe Clisura Dunarii 114 km pana la Orsova , de aici la Baile Herculane unde ne-am oprit sa mancam o ciorba si niste mici. Dupa ce am mancat bine am plecat prin statiune sa cautam de mancare pentru fript. Am gasit carne proaspata, cartofi, ulei ... tot ce ne-a trebuit pentru a face ceva bun de mancare la taler. In timp ce cumpara tineretu de papa eu am ramas la motoare. In acest timp m-am intalnit cu Piccolino si un prieten de a`lui ( nu am retinut numele , sa-mi fie rusine :rolleyes: ) ambii cu TransALP-uri.
Dupa ce a terminat toata lumea cu cumparaturile am plecat impreuna spre Baia de Arama. Inainte de Baia de Arama cu cativa km , Piccolino si prietenul lui au luat-o pe Valea Cernei.
Noi ne-am continuat drumul pana in Runcu de unde am facut stanga spre Cheile Sohodolului. Aici am si campat.

SlideShow-u PART 2 , Ziua 3 ... 30.Iulie.09

Cateva poze:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

VA URMA ....
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Re: Concediu 28.Iul-10.Aug, 2600 km prin tara.

Mesajde Lutzifer pe Joi Aug 13, 2009 4:42 pm

Toate POZELE din tura se pot vedea pe http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=3156 My Pictures
Am uploadat 1588 de poze din aproape 3000 , si sunt facute cu 2 aparate foto. Daca va uitati de la prima pagina vedeti ca incep pozele din prima zi facute cu un aparat , dupa care urmeaza pozele cu cel de al doilea aparat tot din prima zi. Si asa ii si la restul zilelor.

Ziua 4 , Vineri 2.August.09 ...
Am plecat de pe Cheile Sohodolului spre Obarsia Lotrului la Intalnirea TransALPistilor.
Ruta a fost : Runcu - Tg Jiu - Valea Jiului - Petrosani - Obarsia Lotrului.

Am ajuns acolo destul de devreme , am avut timp sa mai lenevim putin.
Seara au ajuns si prietenii nostri din ARAD.

Ziua 5 , Sambata 3 August.09 ...
Sambata pe la ora 12 s-a plecat la plimbare. Initial trupa a plecat pana la Voineasa de acolo la Ciungetu , de aici pe la lacurile Petrimanu si Galbenu , altii pe TransALPina si tot asa.
Noi am fost doar pana la lacul Vidra, si la baraj. Cand ne-am intors la corturi , dupa vreo 5-10 min a inceput o ploaie cu gheata si am dormit una asa bine de numa , numa :D
Toata ziua de Sambata nu am facut nimica special , mai mult ne-am odihnit.

SlideShow PART 3 , Ziua 4 si 5 ...

Cateva poze ...

Imagine

Imagine

Curgea asfaltul de la caldura si de la cat de nashpa ii calitatea, pe urcare spre Obarsia Lotrului de la Petrosani.
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Prietenii nostri sositi de la ARAD, deja era seara. Luau "cina" :D
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Re: Concediu 28.Iul-10.Aug, 2600 km prin tara.

Mesajde Lutzifer pe Vin Aug 14, 2009 6:47 pm

Continuare ...

Ziua 6 , Duminica 2.August.09 ...
Am plecat de la Obarsia Lotrului unde a avut loc Intalnirea TransALPistilor Editia a II a spre Transfagarasan. Am juns pana aproape de Barajul Vidraru. La vreo 10-15 km de baraj unde am campat la locul nostru deja bine cunoscut " langa/sub pod ".

Ziua 7 , Luni 3. August.09 ...
Am ales sa facem Luni Transfagarasanul sa NU fie asa aglomerat ca si Duminica.

Dimineata am plecat de " sub pod " spre barajul Vidraru , ne-am oprit la niste poze si am plecat mai departe. Pana sus la Balea Lac am constatat ca s-au facut portiuni din drum. Este chiar fain de tot drumul proaspat asfaltat. Speram sa isi tina obiceiu asta bun de a continua cu lucrarile :D
Cu toate ca a fost Luni si asa a fost destul de multa lume sus la Balea Lac . Eu cu Diana si Paul cu Patri am facut o mica plimbare pe creasta Fagarasului deasupra Lacului Balea. Am fost pe Vf. Capra si am trecut pe langa Vf. Vaiuga. Toata plimbarea a durat 2 ore jumate.
De la Balea Lac ne-am continuat drumul spre BV. Din Bv am luato spre Siriu. Am vrut sa campam undeva langa lac , dar pana la urma am ajuns sa stam undeva dupa el la vreo 5-10 km.

SlideShow PART 4 , Zilele 6-7.Aug.09

Cateva Poze ...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Înapoi la Aventuri cu Transalpul