Am fost Eu cu Diana cu TransALPul , Atti cu Moni cu TransALPul si Paul cu Patri ( prieteni ) cu un Ford Mondeo.
Prima zi , 28.Iulie.09 !
Am plecat dimineata la ora 8:00 din ARAD. Am mers spre Cheile Nerei pe ruta: Arad - TM - Resita - Anina - Oravita - Sasca Montana - Cheile Nerei.
Prima zi am facut o mica plimbare de vreo 2 ore jumate pana la Cascada Beusnita si am lenevit putin.
A doua zi , 29.Iulie.09
Ne-am impachetat corturile , am facut bagajele si am plecat din locul unde am fost campati. Am mers cam 5 km , am lasat motoarele si am mers pe Cheile Nerei ( vreo 4 ore dus-intors ) nu am fost pana la Lacul Dracului ca era mult de mers, vreo 10-12 ore dus-intors. A fost frumos pe chei, am vazut si vreo 2 sherpi de care s-au speriat fetele de numa ...
SlideShow-ul PART 1 cu Ziua 1 si 2 !
Cateva poze :

Ziua 3 , 30.Iulie.09
Am plecat de la locul de campare de langa raul Nera. Am stat in apropiere de Moldova Noua , langa localitatea (vama) Naidas.
Am mers pe Clisura Dunarii 114 km pana la Orsova , de aici la Baile Herculane unde ne-am oprit sa mancam o ciorba si niste mici. Dupa ce am mancat bine am plecat prin statiune sa cautam de mancare pentru fript. Am gasit carne proaspata, cartofi, ulei ... tot ce ne-a trebuit pentru a face ceva bun de mancare la taler. In timp ce cumpara tineretu de papa eu am ramas la motoare. In acest timp m-am intalnit cu Piccolino si un prieten de a`lui ( nu am retinut numele , sa-mi fie rusine :rolleyes: ) ambii cu TransALP-uri.
Dupa ce a terminat toata lumea cu cumparaturile am plecat impreuna spre Baia de Arama. Inainte de Baia de Arama cu cativa km , Piccolino si prietenul lui au luat-o pe Valea Cernei.
Noi ne-am continuat drumul pana in Runcu de unde am facut stanga spre Cheile Sohodolului. Aici am si campat.
SlideShow-u PART 2 , Ziua 3 ... 30.Iulie.09
Cateva poze:

VA URMA ....

News