Paul a venit cu o propunere interesanta.
Ruta a fost: Arad – Lipova – Conop – de aici peste deal la Nadăş – Barajul de la Lacul Tauţ care era in mare parte secat – de la Tauţ la Bârzava peste deal.
Am facut si un mic foc intre Tauţ si Bârzava pentru a fringe niste carnaciori, si “o carne moarta”. A fost frumos afara, soare, senin… dar destul de frig. Toata ziua a variat temperatura intre O (zero) si 7 grade. In mare parte am mers pe temperatura de 3-4 grade.
Trecerea peste dealuri a fost surprinzator de buna, atat de la Conop la Taut cat si de la Taut la Barzava.
Ceea ce a mai fost surprinzator si nu aveai cum sa nu bagi de seama, era peisajul din padure care se schimba foarte brusc. Din frunze ruginii se ajungea intr-o zona seaca, cheala, sumbra. Dupa cateva sute de metrii din nou pe covor de frunze. Foarte interesant…
In drum spre casa, dupa lasarea serii am mancat destul de mult frig la picioare si la maini. Dar pertotal a fost o zi frumoasa si o iesire foarte reusita.
Excursia pe Blog Lutzifer.TransALP.ro - http://lutzifer.transalp.ro/conop-taut-barzava-13-noiem-2011/

News