Contact cric lateral

Postaţi aici probleme întâmpinate

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Contact cric lateral

Mesajde marian-bogdan pe Vin Ian 13, 2012 9:41 pm

Buna seara si La multi ani pentru 2012. Poate cineva sa ma ajute de unde as putea achizitiona contact petru cricul lateral la un Transalp 600 PD -1995. In urma reconditonarii de iarna am constatat ca nu mai functioneaza cum trebuie - risc ca in timpul mersului sa ma trezesc cu motorul oprit. Tel 0733988276. va multumesc anticipat.
marian-bogdan
Cred ca stiu ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 34500

Re: Contact cric lateral

Mesajde Chrisss pe Sâm Ian 14, 2012 2:28 am

Decat sa risti sa te trezesti cu motorul oprit in mers ... o depasire ... o curba cand deja esti inclinat...iti recomand sa il anulezi momentan pana faci rost de unul functional.Cum?... Simplu tai toate firele care intra in el si gasesti combinatia care trebe ca sa poti merge fara acel senzor si in acelas timp sa nu ai martorul din bord aprins in permanenta.

Intre a pleca cu cricul jos... mai rar ...si a exista riscul sa se opreasca in mers cand vrea el ...aleg prima varianta.

In link ai o lista cu mai multi furnizori care deja au fost incercati ... un mail, un telefon, pentru o cerere de oferta cand ai timp :) .

piese-oem-transalp-t80-15.html
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: un fleac...m-au ciuruit..
Kilometraj: 41000

Înapoi la Probleme electrice