Costum de ploaie Proof de pe Louis

Spune-ţi părerea !

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Costum de ploaie Proof de pe Louis

Mesajde manach pe Mar Iun 01, 2010 9:34 am

Link: http://www.louis.de/_30635dc4c472222dfd ... &anzeige=0
Sursa: http://www.louis.de
cod: 20885603

prima impresie: pare facut bine

a doua si a treia: are fermoar jos la picioare si curea cu scai ca sa iti strangi costumul peste cizma. nu se deschide destul de tare incat sa il iei peste incaltaminte. fermoarul principal este dublat de o fanta cu scai, si ai zice ca nimic nu poate ajunge la tine. astazi, la prima ploaie serioasa, in 3-4 minute am simtit ceva rece pe picior (sus, imediat sub fermoar). Dupa 7 km prin oras aveam blugii uzi in zona respectiva. inca nu am depistat problema, dar azi intru cu ei sub dush. La alte ploi, slabute, nu am simtit probleme. Apara bine de vant. Daca e cald afara si nu te racoreste ploaia, e sauna.

sugestii: comandati cel putin o marime mai mare decat reiese din tabel. nu am burta, nu am fund (prea) mare, dar odata imbracat complet, nu ma mai pot apleca mai mult de jumatate; o geaca de vara intra pe dedesubt (FASTLANE SPEED RIDER); geaca de iarna nu are sanse (Ascii).

in poza atasata am marcat linia de inchidere si zona uda :HMM:
cei care mai au modelul asta, sunt rugati sa isi dea si ei cu parerea. sunt curios daca s-a mai udat cineva.
Fişiere ataşate
costum ploaie proof.jpg
manach
Moderator

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Re: Costum de ploaie Proof de pe Louis

Mesajde Alin Gabor pe Lun Iun 21, 2010 11:43 am

Eu am cumparat un ,,non name'' - KYOTO - nu conteaza prea mult marca conteaza materialul ... al meu este gros si cauciucat , adica nu este foitza din aia subtire cum am vazut la multi ... dar problema fermoarului exista aproape la toate costumele intregi . Si la al meu acolo jos la inchidere pe picior , jos de tot sunt cam 1,5 cm unde nu vine membrana aia cu scai peste si la ploaie foarte tare ( a se intelege cu bulbuci ) a intrat un pic facind o pata de marimea unei portocale pe pantalon in cam 30 - 40 km de mers efectiv pe ploaie. Daca mai vreiti puteti sa va mai uitati la ceva , eu acum am vazut , modul de inchidere al fermoarului ( o parte peste alta ) sa fie invers cu directia de deplasare a motocicletei adica fanta de deschidere sa fie una peste alta , la al meu este exact invers si culege toata apa in fanta de la fermoar cind mergi cu viteza, noroc ca are acel scai cu membrana care vad ca face fatza acum cit este nou , nu stiu cum se va comporta in timp ....
Imagine
Alin Gabor
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cred ca pot ...
Kilometraj: 54000

Re: Costum de ploaie Proof de pe Louis

Mesajde hobo pe Joi Dec 09, 2010 11:07 pm

Eu am luat unul acu'15 ani si niciodata nu m-a lasat.A fost testat de multe ori :raining E made in Finnland marca Rukka.
hobo
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 130000

Înapoi la Feedback