Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Foarte fain facute si felicitari meseriasului ! Da, vezi ca te amesteci cu africanii !!!Accesorii TA este mai sus
fserenec scrie:DOAR CE MI-AM LUAT MOTORUL DE LA MONTARE DE "CRASH-BAR-URI". SUNT ARTIZANALE, ESTE DREPT CA A TREBUIT LASAT MOTORUL ACOLO VREO 3 ZILE PENTRU MASURATORI SI MONTAJ, DAR EU ZIC CA SUNT FOARTE REUSITE. OMUL NU ARE MODELELE SAU DIMENSIUNILE SPECIFICE FIECARUI MOTOR, DE ACEEA TREBUIE LASAT MOTORUL. DAR ESTE SI EL MOTOCICLIST (SUPER TENERE SI KTM) SI LE FACE CU SIMT DE RASPUNDERE. IAR PRETUL MI SE PARE SUPER-OK: 50 EURO. OMUL ESTE IN CLUJ ( CA SI MINE DE ALTFEL), IAR DACA VA POT AJUTA, DOAR SPUNETI. DACA NU, LE VETI VEDEA LA OBARSIE.
asilindean scrie:SAlutare la toata lumea,
referitor la crash bar-uri. Eu am comandat asa ceva de la Motor Show(reprezentatnta Honda, pe Gh. Duca lanaga gara de nord). Ei le aduc de la Kappa din Italia la pretul de 80 Euro, cea ce e cam la jumate fata de Louis. Dezavantajul e ca dureaza foarte mult. Eu le-am comandat in 5 mai si mi-au veni ieri.Eu am PD06 din '93 si am probat si merg si pe modelul din '87. Cand le-am ridicat mi-au spus ca pana in Septembrie nu mai aduc nimic de la Kappa pt ca intra in concediu. DEci asteptare e de macar 2 luni. Pt cine nu se grabeste e un pret bun.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori