Moderatori: Andy, manach, B43XTM
asilindean scrie:SAlutare la toata lumea,
referitor la crash bar-uri. Eu am comandat asa ceva de la Motor Show(reprezentatnta Honda, pe Gh. Duca lanaga gara de nord). Ei le aduc de la Kappa din Italia la pretul de 80 Euro, cea ce e cam la jumate fata de Louis. Dezavantajul e ca dureaza foarte mult. Eu le-am comandat in 5 mai si mi-au veni ieri.Eu am PD06 din '93 si am probat si merg si pe modelul din '87. Cand le-am ridicat mi-au spus ca pana in Septembrie nu mai aduc nimic de la Kappa pt ca intra in concediu. DEci asteptare e de macar 2 luni. Pt cine nu se grabeste e un pret bun.
M a v e r i c k scrie:Eu la 650-ul meu din 2003 am crashuri de la Touratech. Daca te intereseaza (nu m-am prins ce mobra ai) spune-mi si incep sa masor.
freeenduro scrie:Ia ghiciti ce am preparat eu aici?
Ptr primul care ghiceste ofer o reducere de 10% din pretul pe care inca nu-l stiu.
The_Mask scrie:Astea ale mele sunt tari sau moi? Si daca-s moi, alea tari cat ma costa? Iar daca-s tari, de ce?

The_Mask scrie:Cum se numeste aparatoarea aia de pe galerie din prima poza, indoita de crush bar?
Vreau sa o schimb si nu stiu cum sa o caut ca reper.
freeenduro scrie:Uite ca sa nu iasa discutii rog s-mi sugerati voi tipul de material care sa-l folosesc si din acela voi folosi. si apoi voi anunta pretul.
Eu mie mi-am facut din teava diametrul 22 si grosimea de 2. Dupa ce il voi monta sus promit sa dau drumul la motor pe beton sa vad ce se intampla. Nu vreau glume ci hai sa discutam serios ca sa facem treaba buna si sa fie toata lumea multumita.

freeenduro scrie:Uite ca sa nu iasa discutii rog s-mi sugerati voi tipul de material care sa-l folosesc si din acela voi folosi. si apoi voi anunta pretul.
Eu mie mi-am facut din teava diametrul 22 si grosimea de 2. Dupa ce il voi monta sus promit sa dau drumul la motor pe beton sa vad ce se intampla. Nu vreau glume ci hai sa discutam serios ca sa facem treaba buna si sa fie toata lumea multumita.
edisone scrie:The_Mask scrie:Astea ale mele sunt tari sau moi? Si daca-s moi, alea tari cat ma costa? Iar daca-s tari, de ce?
E bine ca sunt moi ca alfel s-ar fi indoit cadrul, ceea ce ar fi fost mult mai rau. Ca sa le indrepti, legi o sufa de un stalp, copac, ceva tapan si de crash bar si cu smucituri laterale le aduci la forma initiala.
Spor!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori