Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Chrisss scrie:...Dimensiune si forma "ca si originalele"?...care is aleaparca de aia sa ajuns sa facem altele decat originalele ca unii nu sutem multumiti de original din mai multe motive forma/pret/culoare...

edisone scrie:Chrisss scrie:...Dimensiune si forma "ca si originalele"?...care is aleaparca de aia sa ajuns sa facem altele decat originalele ca unii nu sutem multumiti de original din mai multe motive forma/pret/culoare...
... eu cred ca PRETUL. Culoarea? Sa fim seriosi, iar forma este studiata bine de fabricant, parerea mea
darkriver scrie:Salutare, dupa ce am scapat vaca pe niste pietris, si crapat carena dreapta, m-am hotarat ca o pereche de crashbars ar fi o investitie buna:) Cautand pe net, le-am gasit pe cele de la louis.de (Hepco) la 150 euro, si de la Sw-Motech la 550 lei pe dillypoint.ro. Sw-Motech am vazut ca sunt (tot) nemtesti, as inclina spre astea, intrebarea mea este daca are careva dintre voi crashbars de la Sw-Motech si daca da, cum se comporta la trante?:)

ivanp scrie:Salut,
Daca tot suntem la sectiunea de crashbaruri ... eu am avut touratech care s-au deformat in urma unei iesiri in decor. Nu sunt deformate foarte tare. Ating in carene insa forma initiala poate fi redata de cineva priceput cu ciocanul prin cateva (sau poate mai multe!) lovituri potrivite si cateva operatii de montat si demontat de pe motor (XL650>2000).
Daca le doreste cineva - le donez.
Sanatate,
Paul
duda scrie:
crezi ca se pot adapta pe xl 600?![]()
![]()
asta in cazul in care nu este nimeni cu xl650 care are nevoie
freeenduro: o sa apara un prototip si pentru 600?
bafta!
ivanp scrie:Salut,
Daca tot suntem la sectiunea de crashbaruri ... eu am avut touratech care s-au deformat in urma unei iesiri in decor. Nu sunt deformate foarte tare. Ating in carene insa forma initiala poate fi redata de cineva priceput cu ciocanul prin cateva (sau poate mai multe!) lovituri potrivite si cateva operatii de montat si demontat de pe motor (XL650>2000).
Daca le doreste cineva - le donez.
Sanatate,
Paul
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori