Crash bar-uri "tari"

Cum s-o facem să fie mai cu moţ

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: Crash bar-uri "tari"

Mesajde The_Mask pe Mar Apr 20, 2010 5:15 pm

Nenea asta din poza le-o avea tari sau moi? Oricum, vad ca sunt mai deparatate de carene fata de ce am vazut eu pana acum.
Fişiere ataşate
stupid.jpg
"Exemplele au fost lăsate de Dumnezeu pe pămînt, pentru a fi percepute senzorial şi de către proşti!" Nae Ionescu.
The_Mask
Merg pe o roata

Specimen: XL600
Vorba de duh: Esti prost?
Kilometraj: 34000

Mesajde edisone pe Mar Apr 20, 2010 7:09 pm

Chrisss scrie:...Dimensiune si forma "ca si originalele"?...care is alea :HMM: parca de aia sa ajuns sa facem altele decat originalele ca unii nu sutem multumiti de original din mai multe motive forma/pret/culoare... :big2:

... eu cred ca PRETUL. Culoarea? Sa fim seriosi, iar forma este studiata bine de fabricant, parerea mea
Imagine
edisone
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 爱本田
Kilometraj: 0

Mesajde Chrisss pe Mie Apr 21, 2010 12:38 am

edisone scrie:
Chrisss scrie:...Dimensiune si forma "ca si originalele"?...care is alea :HMM: parca de aia sa ajuns sa facem altele decat originalele ca unii nu sutem multumiti de original din mai multe motive forma/pret/culoare... :big2:

... eu cred ca PRETUL. Culoarea? Sa fim seriosi, iar forma este studiata bine de fabricant, parerea mea

Glumeam legat culoare ca doar nu le vrea nimeni roz :big2: normal ca PRETUL e motivul principal... :Geek3: petru mine si forma si na... imi place sa mesteresc prin garaj :wink:

Nu prea cred ca exista Crash-baruri rele sau care sa faca mai mult rau decat bine utilitatea lor e destul de clara si cred ca de orice fel si orice "rasa" ar fi tot is mai bune decat nimic si de aceea exista si atatea modele si producatori fiecare dintre noi sa isi poata alege ce crede el ca e mai bun pentru "mandra" lui.

Am vazut si din inox destul de gros la un coleg anul trecut si pareau destul de tapene nu cred ca si-a strambat cadrul la vreo tranta cu ele cred ca au costat destul de mult...poate 2x 3x fata de cele normale sa le numesc asa...nu cred ca au fost facut sa ii deformeze cadrul.

In momentul in care un impact ar fi atat de puternic incat sa imi strambe cadrul sincer as fi mai ocupat de viata mea decat cum arata cadrul dupa acel impact.

Care este punctul din punctul meu de vedere cand le-as considera sa zic prea slabe...cand motorul pica de pe loc/cric din n-motive sau la o manevra la viteze mici( max 20km/h) si crashbarul se imprima in carena si tot le spargi...macar la asa eforturi sa reziste.
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: un fleac...m-au ciuruit..
Kilometraj: 41000

Mesajde RomiC pe Mie Apr 21, 2010 12:48 pm

Cand am fost la Bran ,Ady (ca el are din inox tzeapan) a culcat motorul pe o parte la viteza mica (10-20 kmh) pe drum de pamant si a strimbat crashurile alea groase si frumoase din inox . Asa ca ...
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Mesajde Chrisss pe Mie Apr 21, 2010 3:05 pm

Asa ca...Daca si alea lui Ady au cedat si nu au strambat cadrul ( is cele mai groase si mai solide care le-am vazut si sunt mai mult ca sigur ca cele pe care incercam sa le mesterim prin garaj nu ajung la nivelul celor de inox ) care is crashbarurile care stramba cadre :Limboc: ca eu inca nu le-am gasit nici macar un caz...mai cautam :carte: de aceea am spus ca partea cu crashbar PREA tare...sau atat de "tare" incat sa te expui riscului sa strambi cadrul...nu prea exista , in schimb partea cu prea subtiri "moi" mai mult ca sigur exista la ce ma refer aici la cele care la o simpla culcare a motorului si de pe loc iti rup si carena cat de mult se deformeaza.

Daca carenele , carcasa/capac ambreaj , pedala frana/schimbator , radiatorele si care mai sunt punctele sensibile au ramas intregi dupa un impact de pe loc sau/si max 20km/h chiar daca crashbarurile sau strambat , ca doar asta e rolul lor nimeni nu cred ca a spus ca NU trebuie sa se deformeze...DAR cu o anumita LIMITA si DE LA o anumita LIMITA , FARA ca sa afecteze punctele de mai sus...eu personal le consider ca fiind "tari"...na ce sa mai zic asta ar fi definitia mea personala a unui crash-bar "tare".

Puneti si voi poze cum ati ales sa strambati teava :Wink: .
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: un fleac...m-au ciuruit..
Kilometraj: 41000

Mesajde freeenduro pe Joi Iun 17, 2010 11:04 am

Care vrea care pofteste:

Crash bar-uri ( zic eu tari ca am apucat de le-am testat vreo doua saptamani in care am dat cu vcutza de pamant si totul a fost ok numai ca s-a zgariat crash barul) sunt gata de vanzare dar numai cu comanda in prealabil.

Momentan numai ptr XL650 !!!

Pretul este de 400 RON ( culoare negru mat)
Tel 0723188707
Flavius

PS Cricuri centrale la pretul de 150 ron sunt pe stoc
Fişiere ataşate
UTZ_4665.JPG
Model Crash Bar ptr Transalp XL 650
freeenduro
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Cine rade la urma...treaba lui
Kilometraj: 69

Mesajde florinelu30 pe Sâm Iun 19, 2010 12:06 pm

Am o mare rugaminte la voi:
Cine are modelul pd06 xl600 si are crashbar sa faca niste poze la prinderea lor pe sasiu.
Va rog frumos
Vreau sa vad diferitele modele cum cunt prinse caci am vazut mai multe feluri de prinderi si vreau sa-mi fac o idee
Ma scuzati daca va scot din casa ca sa faceti poze.
O zi buna. :Salutare:
florinelu30
Merg pe o roata

Vorba de duh: Iubesc Romania
Kilometraj: 42

Mesajde darkriver pe Dum Iun 20, 2010 3:41 pm

Salutare, dupa ce am scapat vaca pe niste pietris, si crapat carena dreapta, m-am hotarat ca o pereche de crashbars ar fi o investitie buna:) Cautand pe net, le-am gasit pe cele de la louis.de (Hepco) la 150 euro, si de la Sw-Motech la 550 lei pe dillypoint.ro. Sw-Motech am vazut ca sunt (tot) nemtesti, as inclina spre astea, intrebarea mea este daca are careva dintre voi crashbars de la Sw-Motech si daca da, cum se comporta la trante?:)
darkriver
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 95000

Mesajde florinelu30 pe Dum Iun 20, 2010 5:01 pm

Sincer cred ca se comporta mai bine decat kappa
Mie imi trebuiesc pozele ca am inceput sa-mi fabric crashbar si vreau sa vad diverse prinderi pe sasiu
Pozele cu ce mi-a iesit o sa le pun luni cand ajung la munca(acolo am cablul). :Salutare:
florinelu30
Merg pe o roata

Vorba de duh: Iubesc Romania
Kilometraj: 42

Mesajde Unchiu' pe Dum Iun 20, 2010 9:41 pm

darkriver scrie:Salutare, dupa ce am scapat vaca pe niste pietris, si crapat carena dreapta, m-am hotarat ca o pereche de crashbars ar fi o investitie buna:) Cautand pe net, le-am gasit pe cele de la louis.de (Hepco) la 150 euro, si de la Sw-Motech la 550 lei pe dillypoint.ro. Sw-Motech am vazut ca sunt (tot) nemtesti, as inclina spre astea, intrebarea mea este daca are careva dintre voi crashbars de la Sw-Motech si daca da, cum se comporta la trante?:)

88 euri la kappamoto.ro...dar sfatul meu ar fi sa sunati in prealabil...

ex: http://www.shop.kappamoto.ro/product.php?id_product=240

Sau mai puteti lua legatura cu Romic si daca il "rugati" frumos poate va croieste unul lafeliu :Nigar: :lol: :lol: :lol:

Stima,

Liviu

P.S.

"D'onshoara este a mea....)
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...

Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: mmmm...e pe stanga

Mesajde darkriver pe Mie Iun 23, 2010 11:24 pm

Multam de info, 88 euro e pret bun, eu le-am scris si celor de la heavyduties.ro, ei fac la 100 euro perechea. Mai cuget pana vineri ce fac....:)
darkriver
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 95000

Mesajde ivanp pe Joi Iun 24, 2010 12:23 am

Salut,

Daca tot suntem la sectiunea de crashbaruri ... eu am avut touratech care s-au deformat in urma unei iesiri in decor. Nu sunt deformate foarte tare. Ating in carene insa forma initiala poate fi redata de cineva priceput cu ciocanul prin cateva (sau poate mai multe!) lovituri potrivite si cateva operatii de montat si demontat de pe motor (XL650>2000).
Daca le doreste cineva - le donez.

Sanatate,
Paul
De vanzare statie mobila CB Intek HS520+antena Sunker CB108 - 120 eu
De vanzare scut Touratech - 130 eu
De vanzare sa joasa pt XL650 >2000 - 120 eu
ivanp
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Ninja ... nu-i ca-n filme!!!
Kilometraj: 40000

Mesajde duda pe Joi Iun 24, 2010 3:02 am

ivanp scrie:Salut,

Daca tot suntem la sectiunea de crashbaruri ... eu am avut touratech care s-au deformat in urma unei iesiri in decor. Nu sunt deformate foarte tare. Ating in carene insa forma initiala poate fi redata de cineva priceput cu ciocanul prin cateva (sau poate mai multe!) lovituri potrivite si cateva operatii de montat si demontat de pe motor (XL650>2000).

Sanatate,
Paul

crezi ca se pot adapta pe xl 600? :HMM: :belitu':
asta in cazul in care nu este nimeni cu xl650 care are nevoie

freeenduro: o sa apara un prototip si pentru 600?
bafta! :Dejtu:
"-Alcohol is poison.
-If it's poison, then why do you drink it?
-Because there are things inside of me that I need to kill..." C.S.
duda
Iti pot arata si tie ...

Mesajde ivanp pe Joi Iun 24, 2010 3:25 am

duda scrie:
crezi ca se pot adapta pe xl 600? :HMM: :belitu':
asta in cazul in care nu este nimeni cu xl650 care are nevoie

freeenduro: o sa apara un prototip si pentru 600?
bafta! :Dejtu:

... greu cred ca se pot adapta ... au forma aia rotunjita care dezavantajeaza transformarea.
pt. proiectantii de crashbaruri/crice/suporti/cutii - FELICITARI!
O mica obs daca mi se permite pt crashbarari ( :)) ) - unul dintre punctele de sprijin ce poate fi folosit cu succes este cel de cadru de deasupra scaritelor ... muuult mai sanatos decat zona de sub motor. pun si poze cu crashbarurile de la africa quens:
Fişiere ataşate
user6432_pic802_1234176663.jpg
T0100-320_1_320x562.jpg
TA600_1_320x455.jpg
TA600_1_320x455.jpg (Array KiB) Vizualizat de 177 ori
bar_comparison.jpg
De vanzare statie mobila CB Intek HS520+antena Sunker CB108 - 120 eu
De vanzare scut Touratech - 130 eu
De vanzare sa joasa pt XL650 >2000 - 120 eu
ivanp
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Ninja ... nu-i ca-n filme!!!
Kilometraj: 40000

Mesajde dov pe Joi Iun 24, 2010 8:55 am

ivanp scrie:Salut,

Sanatate,
Paul

Salut,
Daca mai sunt disponibile, le vreau eu... :bounce:

Merci
dov
Merg pe o roata

Vorba de duh: Do you feel lucky...Punk?
Kilometraj: 6500

AnteriorUrmătorul