Numai bine,
Paul
dov scrie:ivanp scrie:Salut,
Daca le doreste cineva - le donez.
Sanatate,
Paul
Salut,
Daca mai sunt disponibile, le vreau eu...![]()
Merci
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
dov scrie:ivanp scrie:Salut,
Sanatate,
Paul
Salut,
Merci
florinelu30 scrie:Am o mare rugaminte la voi:
Cine are modelul pd06 xl600 si are crashbar sa faca niste poze la prinderea lor pe sasiu.
Va rog frumos
Vreau sa vad diferitele modele cum cunt prinse caci am vazut mai multe feluri de prinderi si vreau sa-mi fac o idee
Ma scuzati daca va scot din casa ca sa faceti poze.
O zi buna.

ivanp scrie:duda scrie:
crezi ca se pot adapta pe xl 600?![]()
![]()
asta in cazul in care nu este nimeni cu xl650 care are nevoie
freeenduro: o sa apara un prototip si pentru 600?
bafta!
... greu cred ca se pot adapta ... au forma aia rotunjita care dezavantajeaza transformarea.
pt. proiectantii de crashbaruri/crice/suporti/cutii - FELICITARI!
O mica obs daca mi se permite pt crashbarari () ) - unul dintre punctele de sprijin ce poate fi folosit cu succes este cel de cadru de deasupra scaritelor ... muuult mai sanatos decat zona de sub motor. pun si poze cu crashbarurile de la africa quens:
Schumy scrie:
Daca crash barurile de la African Quuens ar mai avea o ramificatie pe sub far cred ca ar fi cele mai rezistente.
Cum sunt acum, ma gandesc ca la o tranta e posibil sa se indoaie aceea ureche care protejeaza partea superioara a carenei si sa o atinga(mai mult sau mai putin).
darkriver scrie:Revin cu o rectificare, crashbars-urile facute de baietii de la heavyduties.ro costa 50 euro, si nu 100 cum am inteles eu initial. Pretul e super OK, numai ca trebuie sa duci motorul la CJ pentru cateva ore, pana le "fabrica"...
ivanp scrie:darkriver scrie:Revin cu o rectificare, crashbars-urile facute de baietii de la heavyduties.ro costa 50 euro, si nu 100 cum am inteles eu initial. Pretul e super OK, numai ca trebuie sa duci motorul la CJ pentru cateva ore, pana le "fabrica"...
... cine e interesat cu xl 650 plateste la schumy bere pt acele 2-3 ore ei nu mai trebuie deplasare.
stima
Schumy scrie:Da niste suporti de genti laterale Givi? Scuze ca is pe langa subiect.
ivanp scrie:Esti primul anuntat, vad ca esti si din tm. Iti dau pm cu detalii de cum ajung la tine.
Numai bine,
Pauldov scrie:ivanp scrie:Salut,
Sanatate,
Paul
Salut,
Merci
dov scrie:Salut,
Daca promiti ca nu le vrei inapoi vin sa ti le arat.Au iesit ca noi.
Multumesc!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori