Pentru primul meu post aici, ar fi trebuit sa ma prezint frumos, pe mine si vaca mea. Din pacate nu mai pot sa ma prezint cum trebuie ca deja ma nevoie de renovari
Pe scurt, am de doua luni un TA din 2001, luat intr-o stare impecabila si cu cateva accesorii. Accesorii foarte utile, imi dau seama acum, cand nu mai am o parte din ele (damn!).
Deci, pe topicul asta, as vrea sa dezbat posibilitatea indreptarii crash-bar-urilor.
Astea au suferit la contactul cu una bucata bara de protectie de BMW pisicuta, cand un bizon 'a scos botul un pic, ca sa se asigure' (??!!)
Bara sta acum lipita sus, de carena dreapta, si in partea de jos, de protectia de tabla a evacuarii/catalizatorului. De fapt, cred ca doar urechile de prindere sunt indoite, si bara cred ca nu s-a contorsionat. De naiv (dobitoc) ce sunt, nu i-am cerut domnului care m-a lovit nici macar RCA-ul, ca am crezut ca se rezolva simplu. Ulterior am aflat ca nu-i chiar asa simplu sau chiar imposibil. Pe unele forumuri, totusi, am aflat ca barile Givi se pot indrepa, totusi, mai usor decat altele.
Deci, stiti cumva unde mi-as putea indrepta barile (daca se poate...). Sunt din Timisoara.
Si ce metode se aplica: incalzire, forta,....?
Merci fain!
Florin

si v-as fi....

News