RomiC scrie:jerlo scrie:RomiC scrie::!: Mai am trei cricuri care-si cauta stapan .

(astea in afara de cele deja comandate )altele nu mai fac ca nu mai am chef

Salutare. Sper ca m-ai tinut minte si pe mine cu cricu.....

Nu am uitat pe nimeni (cred ) . Din cauza serviciului si a lucrarilor de primavara

(randuiala prin curte ca vine Pastele ) timpul meu liber este limitat ,asa ca-mi cer scuze de intarziere in livrarea cricurilor .
Lista cu cei care sunt programati :
John -Ploiesti
damian silviu-Roman
calinbac -Arad
Bonzo -Brasov (achitat in avans)
Dov - Timisoara - TA 650
Jerlo - Bucuresti - TA 650
VincentVega -Bucuresti
Eu am avut o problema
Daca nu il aveam zilele trecute, cred ca eram nevoit sa imi car bagajele in carca sau sa gasesc o platforma pe la orele 20-21 cand am avut parte de nejte rulmentzi sparti pe spate...noroc am mai avut si cu Transalper care din pura intamplare, cand i-am solicitat sprijinul, mi-a zis ca ii are in portbagajul masinii...
So, daca nu era Transalper cu rulmentii, cricul central "made by RomiC"si ceva chei improvizate nu aveam cum sa mai mijc animalul (si nevasta care era cu mine).
Asa caaaaa, cu incredere ..."lucrarea" lui Romica este super ok, pe cuvint de cercetash

!!!!
Stima,
Liviu
P.S.
Cine nu crede(sau nu ma crede) poate vedea la mine si nu numai cricul facut de \romic...despre functionalitate/estetica si mod de realizare ce sa mai spun...k la carte!!!
Brava lui nenea Romi ca a avut inspiratia si indeminarea necesara !