1.Cota de 15mm este distanta de la piesa cu lungimea de 200 mm pana la cea de 91 mm lungime ( uitate in desenul facut mai sus de colegul cristi001 e mult mai explicit acolo )
2. Da. Opritorul acela este pe toata lungimea piesei de 91 mm.( am sa pun o poza cand ajung acasa sunt la lucru momentan) , am facut o mica modificare dupa ce am mers putin cu el 30 mm mi sa parut cam mult si am mai taiat din el are 17 mm acuma ca sa nu iasa prea mult sub motor.
3.Partea cu scochul de hartie....am fixat initial tabla de 6 mm si am vazut ca unghiul nu era bun il facusem prea "larg" asa ca am venit peste tabla si am incarcat cu 2 cordoane de sudura am depus cam ~2,5mm in plus si ce sa vezi unghiul sa strans prea mult acuma nici macar nu urca pe cric ...am picat dintro extrema in alta si sa il tai jos sa il pun iara si tot asa nu era o alternativa ce imi suradea pentru ca unghiul optim e destul de dificil de prins .Acuma avand prea mult material in zona respectiva am lipit scoch de hartie pe zona de contact de pe cric.( cea in care se opreste in cadru cand urci motorul pe cric) si am incercat sa il ridic , acuma unde opritorul de pe cric a atins in cadru a rupt hartia si in acea zona am luat flexul si am polizat putin cate putin asa am scos unghiul ala ...avand inital unghiul prea deschis am incarcat a iesit prea inchis si dupa prin polizari succesive ( 3 cicluri cu hartie) am reusit sa "prind" unghiul potrivit.
4.Inaltimea piciorul cum ai cerut in desen o poti scoate prin diferenta din celelate cote.

sau astepti putin pana deseara sa ajung la garaj sa il dau jos si sa pun poze ca sa fie foarte clar.
Acuma vad ca nu am terminat de pus toate pozele...

cele cu arcul si tampoanele puse , unde se pune inelul pentru arc si la ce cota si cum am pus tampoanele de cauciuc la locul lor , le pun deseara

Pt colegul cristi001 poti desena te rog si busele de poliamida ca sa fie toate la un loc si cine are nevoie sa printeze totul pe o foaie, cum ajung acasa pun si restul de info si poate poti face un desen complet atunci ( inel arc, gume )