Cumpar oglinda PD06

Daca aveti ceva de donat

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Cumpar oglinda PD06

Mesajde darkriver pe Lun Aug 15, 2011 12:23 pm

Weekend-ul asta un cetatean binevoitor s-a gandit ca oglinda dreapta de la vacuta mea e in plus pe motor, si m-a lasat fara ea. :))
A furat doar oglinda (partea rotunda), fara suport, a scos=o (smuls-o) si mi-a lasat bratul acolo.
Asadar, daca are cineva o oglinda dreapta prin garaj, sau stiti pe unde as putea gasi una, va rog sa-mi spuneti. Multam anticipat! :) Modelul vacii mele este PD06.
darkriver
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 95000

Re: Cumpar oglinda PD06

Mesajde vandrash pe Lun Aug 15, 2011 1:08 pm

http://www.motomike.eu/autonet/category ... ow=gallery

Se poate monta pe stanga sau pe dreapta.
Semper in motu !
vandrash
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: za...duh
Kilometraj: 0

Mesajde edisone pe Lun Aug 15, 2011 1:43 pm

vandrash scrie:http://www.motomike.eu/autonet/category/10200000000/vehicle/17826/article/86411?show=gallery

Se poate monta pe stanga sau pe dreapta.

Salve!
Motomike sau autonet livreaza doar persoanelor juridice? Ai comandat de la ei pe persoana fizica?
"Preturi in RON, TVA inclus, transport gratuit, livrare 3-5 zile!!! -> Plata/livrare
Deservim numai persoane juridice..."
Imagine
edisone
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 爱本田

Mesajde vandrash pe Lun Aug 15, 2011 2:12 pm

edisone scrie:Salve!
Motomike sau autonet livreaza doar persoanelor juridice? Ai comandat de la ei pe persoana fizica?
"Preturi in RON, TVA inclus, transport gratuit, livrare 3-5 zile!!! -> Plata/livrare
Deservim numai persoane juridice..."

Anul trecut am comandat cateva repere de la ei prin magazinul local, Timisoara Choppers, cu avantajul ca nu am mai platit transportul.

Daca nu ai magazin local de piese moto in orasul tau poti comanda prin Romimoto :

http://www.romimoto-piese.ro/category/1 ... ow=gallery

Dezavantajul: cei de aici percep 20 de ron pe transport.

Stima
George
Semper in motu !
vandrash
Iti pot arata si tie ...

Mesajde deathu pe Lun Aug 15, 2011 5:05 pm

Salut,

Daca ti-a zmuls doar partea cu oglinda, macar ai satisfactia ca n-o s-o poata folosi la nimic, e aproape imposibil de bagat la loc (fara sa spargi oglinda) :nana

Acuma serios vorbind, orice ai cumpara, ai grija la filet. Pe suportul din ghidon, ai filet M10x1.25, in care in mod normal intra o bucsa cu ceva cauciuc pentru amortizarea vibratiilor. In bucsa asta se infileteaza tija oglindei, care are filet M8 "pe stanga" (adica se infileteaza invers). A trebuit sa-mi schimb si eu oglinzile, si bineinteles ca ce am luat erau cu M10x1.25, deci au trebuit prinse direct in ghidon, situatie in care peste 60 la ora nu mai intelegeam mare lucru din ce se intampla in spatele meu de la tremuratul imaginii (cel putin asa se intampla la mine). A trebuit sa elimin filetul M10x1.25 si sa dau altul M8 "pe stanga" ca sa pot folosi bucsele, si e cu totul alta viata.

Eu unu' am luat EH479 de la Vicma. Daca te intereseaza vezi aici si aici. In afara de faza cu filetul nu am ce sa le reprosez, sunt convexe (as zice optic echivalente cu cele OEM). Asta e alta chestie la care iti recomand sa ai grija, sa aiba o oarecare convexitate, daca e model cu oglinda plana n-o sa fie prea utila in trafic...
deathu
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 46000

Mesajde vandrash pe Lun Aug 15, 2011 8:52 pm

deathu scrie:
Daca ti-a zmuls doar partea cu oglinda, macar ai satisfactia ca n-o s-o poata folosi la nimic, e aproape imposibil de bagat la loc (fara sa spargi oglinda) :nana

Gresit!
Langa nuca aia exista un surub cu cap cruce, e pus acolo ca sa stranga nuca in cauza, ia desfa-l si vezi ce se intampla :wink:
500_bild1_7138985.jpg
500_bild1_7138985.jpg (Array KiB) Vizualizat de 71 ori

deathu scrie:Acuma serios vorbind, orice ai cumpara, ai grija la filet. Pe suportul din ghidon, ai filet M10x1.25, in care in mod normal intra o bucsa cu ceva cauciuc pentru amortizarea vibratiilor. In bucsa asta se infileteaza tija oglindei, care are filet M8 "pe stanga" (adica se infileteaza invers). A trebuit sa-mi schimb si eu oglinzile, si bineinteles ca ce am luat erau cu M10x1.25, deci au trebuit prinse direct in ghidon, situatie in care peste 60 la ora nu mai intelegeam mare lucru din ce se intampla in spatele meu de la tremuratul imaginii (cel putin asa se intampla la mine). A trebuit sa elimin filetul M10x1.25 si sa dau altul M8 "pe stanga" ca sa pot folosi bucsele, si e cu totul alta viata.

Eu unu' am luat EH479 de la Vicma. Daca te intereseaza vezi aici si aici. In afara de faza cu filetul nu am ce sa le reprosez, sunt convexe (as zice optic echivalente cu cele OEM). Asta e alta chestie la care iti recomand sa ai grija, sa aiba o oarecare convexitate, daca e model cu oglinda plana n-o sa fie prea utila in trafic...

Am montata pe vacuta din dotare o oglinda de la Motomike, este asemanatoare pana la confundare cu piesa OEM de la Honda.
Cu ajutorul a doua chei fixe (14 si 17 parca) inlocuiesti oglinda in maxim doua minute 8) ...o poti monta in stanga sau in dreaptta, tot ce trebuie sa faci este sa rasucesti apoi oglinda din nuca.

Nu zic ca aia de la Vicma nu ar fii buna ....doar ca ii de vreo trei ori mai scumpa :lol:

Stima
George
Semper in motu !
vandrash
Iti pot arata si tie ...

Mesajde deathu pe Lun Aug 15, 2011 9:13 pm

vandrash scrie:
deathu scrie:

Gresit!
Langa nuca aia exista un surub cu cap cruce, e pus acolo ca sa stranga nuca in cauza, ia desfa-l si vezi ce se intampla :wink:
500_bild1_7138985.jpg

Ai reusit efectiv sa bagi oglinda pe nuca dupa ce ai desfacut acel surub? ca eu cand am cazut in martie si am spart oglinda din stanga, din fundul ratiunii :headeache mi-a venit ideea sa mut doar partea cu oglinda de pe dreapta pe stanga, in loc sa o mut cu tot cu tija. De scos a fost usor, de bagat...foarte foarte greu. Da, am desfacut acel surub. Abia a intrat apasand cu toata greutatea mea in oglinda. Rezultatul a fost ca a intrat si am spart si oglinda care ramasese intreaga. Asta e...daca nu mi-a dat prin cap sa le inversez cu tot cu tijele.

Scuze de offtopic!

vandrash scrie:Am montata pe vacuta din dotare o oglinda de la Motomike, este asemanatoare pana la confundare cu piesa OEM de la Honda.

Pai atunci zi-mi si mie, ca cine stie cand o sa mai am nevoie de viitor... ce filet are? M8 pe stanga sa intre in bucsa OEM, sau M10x1.25 sa intre direct in suportul de ghidon? Si de asemenea, este plana sau convexa? La banii aia, daca chiar e convexa ca cea OEM clar e de luat in calcul.
deathu
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 46000

Mesajde vandrash pe Lun Aug 15, 2011 9:41 pm

deathu scrie:Pai atunci zi-mi si mie, ca cine stie cand o sa mai am nevoie de viitor... ce filet are? M8 pe stanga sa intre in bucsa OEM, sau M10x1.25 sa intre direct in suportul de ghidon? Si de asemenea, este plana sau convexa? La banii aia, daca chiar e convexa ca cea OEM clar e de luat in calcul.

1. Metric 10, intra direct in suportul de pe ghidon, pentru ca vine cu bucsa in set (de fapt bucsa ei are marimea asta de filet) :)
2. E convexa.

P.S. Daca citeai cu mai multa atentie ai fii remarcat ca am spus : "este asemanatoare pana la confundare cu piesa OEM de la Honda" :coolrider

P.S.2 Atunci cand ceva intra greu intr-o gaura exista stravechea metoda....a vaselinei :oops:

Stima
George
Semper in motu !
vandrash
Iti pot arata si tie ...

Mesajde ACHIMOTO pe Mie Aug 17, 2011 10:28 pm

darkriver scrie:Weekend-ul asta un cetatean binevoitor s-a gandit ca oglinda dreapta de la vacuta mea e in plus pe motor, si m-a lasat fara ea. :))
A furat doar oglinda (partea rotunda), fara suport, a scos=o (smuls-o) si mi-a lasat bratul acolo.
Asadar, daca are cineva o oglinda dreapta prin garaj, sau stiti pe unde as putea gasi una, va rog sa-mi spuneti. Multam anticipat! :) Modelul vacii mele este PD06.

Salutare

Gasesti aici orice ai nevoie :
post22054.html#p22054
.
PIESE MOTO - ACCESORII - CONSUMABILE
_______Probabil cele mai bune preturi din Romania !!!_______
http://www.ACHIMOTO.ro sau pe mail : achimoto_ro@yahoo.com ,
__Incercam sa raspundem in maxim 24 ore ___Mobil : 0040.728290701 _

.
ACHIMOTO
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750