A furat doar oglinda (partea rotunda), fara suport, a scos=o (smuls-o) si mi-a lasat bratul acolo.
Asadar, daca are cineva o oglinda dreapta prin garaj, sau stiti pe unde as putea gasi una, va rog sa-mi spuneti. Multam anticipat!
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
vandrash scrie:http://www.motomike.eu/autonet/category/10200000000/vehicle/17826/article/86411?show=gallery
Se poate monta pe stanga sau pe dreapta.

edisone scrie:Salve!
Motomike sau autonet livreaza doar persoanelor juridice? Ai comandat de la ei pe persoana fizica?
"Preturi in RON, TVA inclus, transport gratuit, livrare 3-5 zile!!! -> Plata/livrare
Deservim numai persoane juridice..."
deathu scrie:
Daca ti-a zmuls doar partea cu oglinda, macar ai satisfactia ca n-o s-o poata folosi la nimic, e aproape imposibil de bagat la loc (fara sa spargi oglinda)![]()
deathu scrie:Acuma serios vorbind, orice ai cumpara, ai grija la filet. Pe suportul din ghidon, ai filet M10x1.25, in care in mod normal intra o bucsa cu ceva cauciuc pentru amortizarea vibratiilor. In bucsa asta se infileteaza tija oglindei, care are filet M8 "pe stanga" (adica se infileteaza invers). A trebuit sa-mi schimb si eu oglinzile, si bineinteles ca ce am luat erau cu M10x1.25, deci au trebuit prinse direct in ghidon, situatie in care peste 60 la ora nu mai intelegeam mare lucru din ce se intampla in spatele meu de la tremuratul imaginii (cel putin asa se intampla la mine). A trebuit sa elimin filetul M10x1.25 si sa dau altul M8 "pe stanga" ca sa pot folosi bucsele, si e cu totul alta viata.
Eu unu' am luat EH479 de la Vicma. Daca te intereseaza vezi aici si aici. In afara de faza cu filetul nu am ce sa le reprosez, sunt convexe (as zice optic echivalente cu cele OEM). Asta e alta chestie la care iti recomand sa ai grija, sa aiba o oarecare convexitate, daca e model cu oglinda plana n-o sa fie prea utila in trafic...
vandrash scrie:deathu scrie:
Daca ti-a zmuls doar partea cu oglinda, macar ai satisfactia ca n-o s-o poata folosi la nimic, e aproape imposibil de bagat la loc (fara sa spargi oglinda)![]()
Gresit!
Langa nuca aia exista un surub cu cap cruce, e pus acolo ca sa stranga nuca in cauza, ia desfa-l si vezi ce se intampla![]()
mi-a venit ideea sa mut doar partea cu oglinda de pe dreapta pe stanga, in loc sa o mut cu tot cu tija. De scos a fost usor, de bagat...foarte foarte greu. Da, am desfacut acel surub. Abia a intrat apasand cu toata greutatea mea in oglinda. Rezultatul a fost ca a intrat si am spart si oglinda care ramasese intreaga. Asta e...daca nu mi-a dat prin cap sa le inversez cu tot cu tijele. vandrash scrie:Am montata pe vacuta din dotare o oglinda de la Motomike, este asemanatoare pana la confundare cu piesa OEM de la Honda.
deathu scrie:Pai atunci zi-mi si mie, ca cine stie cand o sa mai am nevoie de viitor... ce filet are? M8 pe stanga sa intre in bucsa OEM, sau M10x1.25 sa intre direct in suportul de ghidon? Si de asemenea, este plana sau convexa? La banii aia, daca chiar e convexa ca cea OEM clar e de luat in calcul.
darkriver scrie:Weekend-ul asta un cetatean binevoitor s-a gandit ca oglinda dreapta de la vacuta mea e in plus pe motor, si m-a lasat fara ea.)
A furat doar oglinda (partea rotunda), fara suport, a scos=o (smuls-o) si mi-a lasat bratul acolo.
Asadar, daca are cineva o oglinda dreapta prin garaj, sau stiti pe unde as putea gasi una, va rog sa-mi spuneti. Multam anticipat!Modelul vacii mele este PD06.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori