cumpar honda transalp dupa '94 ,inmatriculata in romania, la un pret decent!
mentionez ca va fi prima mea motocicleta,sper sa ma pot descurca cu ea (am 1,85 m si 85 kg)!
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
M a v e r i c k scrie:Hmm, buna alegere ca prima motocicleta, n-ai sa regreti!
Ma bate gandul sa o dau eu pe a mea..XL650 PD11@2003, ~33.000km cu o caruta de accesorii de la cric central, bagajerie Honda, manere incalzite si parbriz touring pan' la faruri suplimentare(nu-s in poza) si crash bar touratech... Doar ca sare un criteriu.. nu e inmatriculata in .ro. Si nu vin sa ti-o aduc ca n-am vreme

Nevermore scrie:Hai sa iti explic eu in calitate de fost incepator, actual invatzacel.
Cumparat una bucata transalp in 2009, mobra la 216 Kg la gol ... eu 1.77 m si 64 kg.
O sa injuri si o sa boscorodesti, o sa plangi de ciuda pina inveti sa o ridici pe cricul central; dar motocicleta o sa o iubesti si te vei descurca de minune.
Iar stilul de viatza si portile care le deschide sunt cum ziceau aia in reclama cu MasterCard: priceless.
Spor la chizitii si inmatriculare si sper sa ne vedem calare.
andrey1205 scrie:am nevoie de un sfat:conteaza neaparat anul fabricatiei(fac referire la cele peste 93-94)
sper sa ne vedem ''calare''.....numai bine si asfalt uscat(cand da caldura)![]()
deathu scrie:andrey1205 scrie:am nevoie de un sfat:conteaza neaparat anul fabricatiei(fac referire la cele peste 93-94)
sper sa ne vedem ''calare''.....numai bine si asfalt uscat(cand da caldura)![]()
Salutare,
In ce sens sa conteze anul fabricatiei? Dupa parerea mea, cel mai mult conteaza cum a fost intretinuta.
Sfatul meu ar fi sa te orientezi spre un model sau altul in functie de bugetul pe care vrei sa-l dedici acestei investitii... astfel incat sa ai sansa sa iei o motoreta bine intretinuta, "in mintile ei" cum s-ar zice.
numa bine
vrajitoru scrie:daca ma bati pe mine la cap, cu 1800 cred ca o dau daca viitorul nu da semne ca va fi bun.....
deathu scrie:andrey1205 scrie:am nevoie de un sfat:conteaza neaparat anul fabricatiei(fac referire la cele peste 93-94)
Salutare,
In ce sens sa conteze anul fabricatiei? Dupa parerea mea, cel mai mult conteaza cum a fost intretinuta.
Sfatul meu ar fi sa te orientezi spre un model sau altul in functie de bugetul pe care vrei sa-l dedici acestei investitii... astfel incat sa ai sansa sa iei o motoreta bine intretinuta, "in mintile ei" cum s-ar zice.
numa bine
vrajitoru scrie:PD10 din 99.
vrajitoru scrie:nu te infierbanta...o vand doar in conditii speciale
PD06 '93...suficiente imbunatatiri, motor in rodaj, doua seturi de roti(on si of)

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori