Salut,
Hai ca mi-a mai trecut una prin cap. Cei care merg la drum lung si o "calca" un pic vor intelege ce vreau sa zic. Cateodata ma deranjeaza ca daca trebuie sa duc acceleratia spre capat trebuie sa blochez mansonul cu un deget/podul palmei, apoi sa imi modific pozitia mainii pe manson si sa trag mai departe de gaz. Chiar si la viteze decente mi se pare ca cur(!)sa mansonului este prea mare ... de multe ori te trezesti cu incheietura mainii intr-o pozitie deloc sanatoasa pt incheietura (utilizatorii de mouse/tastatura pt. timp indelungat cunosc problemele si mai bine!).
Cred ca acea cursa se poate scurta semnificativ cu o alta comada de acceleratie pt Honda CBR (sau alt vitezan cu ghidon de 22mm) - trebuie atat platicul acela alb pe care se prind cablurile de acceleratie cat si sistemul metalic de prindere/ghidaj pe ghidon.
Ideea e ca diametrul plasticului pe care se infasoara sarmele de acceleratie are diametrul mai mare in zona aceea de prindere si atunci aceeeasi distanta liniara o rezolvi cu o miscare de rotatie mai scurta.
N-am facut modificarea insa sunt in cautare de comanda acceleratie pt Honda CBR.
PS. Nu cred ca modificarea e recomandata chiar pt perioada de inceputuri in ale motociclismului pt. ca acceleratia devine mult mai sensibila la miscari ale mainii.
Stima,
Paul

News