Va intreb si pe voi: Va vedeti intr-o asa "plimbare"? Credeti ca v-ar fi usor?

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Korben Dallas scrie:Si eu sunt fan al acestui raliu de cand a inceput, eu am aflat despre el in 1980
In asemenea competitie, pilotul e doar varful aisbergului, sau a piramidei
Cu cat e mai mare piramida, u atat cresc sansele pilotului de a termina cursa
Pentru ca trebuie spus, exista doar doua tipuri de piloti in acest raliu: cei care vor sa termine cursa si cei care vor sa termine pe primul loc
Este extenuant, se parcurg sute de kilometri pe zi, intr-un ritm infernal
Si din pacate se si moare. Aproape in fiecare an au fost accidente mortale, motociclistii fiind si aici (din pacate) pe primul loc
DAR, cu toate ca am o varsta, daca as avea posibilitatea, as face-o![]()
![]()
. de dragul ei m-as baga. si de dragul vostru ca sa va laudati dupa aia ca ma cunoasteti 
manach scrie:cum credeti ca ar arata un transalp (de 600, ca e mai bruta) cu partea din fata, ca la motocicletele de dakar?
e posibil sa fi vazut pe undeva, dar acum, google nu ma ajuta. cred ca mi-as adapta/construi o carena fata.
vintze scrie:manach scrie:cum credeti ca ar arata un transalp (de 600, ca e mai bruta) cu partea din fata, ca la motocicletele de dakar?
e posibil sa fi vazut pe undeva, dar acum, google nu ma ajuta. cred ca mi-as adapta/construi o carena fata.
arata excelent... faceau niste italieni... la vreo 4-5k de euro... schimbat de la rezervor in faţă. nu am lincul... intreb pe edisone

reltih scrie:cine, cine ?

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori