Iar se lasa cu ...
Yupiiiii
PS. bagati
sa nu 
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Yupiiiii
sa nu 

Angi scrie:Pe langa FINALUL DE SEZON oficial organizat la nu stiu ce pensiune, mai bagam un "final de sezon" cu cortul, asa, din scurt, fara prea mari organizari, la lacurile Codlea? Eventual 2-4 septembrie?

Angi scrie:Daca nu intervine nimic, ma bag de sambata pana duminica. Abia astept!

freeenduro scrie:Tu deschizi subiectu si tot tu nu stii sigur, ca de obicei, ca nu vii. Fir-ati ai dre..u de BMW-isti
Angi scrie: De fapt, asa cum am mai zis, abia astept sa vin!
Angi scrie:freeenduro scrie:Tu deschizi subiectu si tot tu nu stii sigur, ca de obicei, ca nu vii. Fir-ati ai dre..u de BMW-isti
Haidi bre, las-o-n spanac, ca stii ce vroiam sa zic. Daca nu-mi rup picioarele la propriu pana atunci, daca nu am probleme cu Crina (care stii ca e gravida si atunci va fi in luna 8 ) sau stiu eu ce alta problema neprevazuta care se poate intampla oricui, normal ca vin! De fapt, asa cum am mai zis, abia astept sa vin!

mariusmoto1 scrie:hai baietzzziiii!!sa mai bem si noi o bere ca nu ne-am mai vazut de mult![]()

, trebuie sa ma retrag de la mica distractie de la Codlea.Angi scrie:Pentru ca sunt in concediu si frec duda in casa degeaba, am zis sa desfac toate articulatiile basculei, Am gasit 4 rulmenti sparti , rugina la toate articulatiile si cateva simeringuri distruse. Ce sa mai, varza totala., .
fabian scrie:Vin eu de la Hunedoara...numa sa-mi zica si mie cineva in mare cum ajung la lacuri ( ca prin Codlea a mai trecut)
de asemenea daca mai eceva de stiut pt unu' car nu a mai fost pana acum.
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori