RomiC scrie:Ce noroc pe tine ca ti-ai luat BMW , ca mai ai si tu la ce sa mesteresti in concediu ca daca aveai Transalp te plictiseai de plimbat.![]()
![]()
Daca ar exista transalp intr-un cilindru si putin mai usor, maine mi-as lua
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
RomiC scrie:Ce noroc pe tine ca ti-ai luat BMW , ca mai ai si tu la ce sa mesteresti in concediu ca daca aveai Transalp te plictiseai de plimbat.![]()
![]()
Angi scrie:Pentru ca sunt in concediu si frec duda in casa degeaba, am zis sa desfac toate articulatiile basculei, sa le curat si sa le ung. Am gasit 4 rulmenti sparti, rugina la toate articulatiile si cateva simeringuri distruse. Ce sa mai, varza totala. N-am gasit toate piesele pe stoc si pentru unele a trebuit sa dau comanda. Imi vin abia marti. Pana atunci, mobra mea sta pe cricul central cu toate demontate.
Cu masina n-are niciun haz sa vin, asa ca, cu mare parere de rau, trebuie sa ma retrag de la mica distractie de la Codlea.

pedros scrie:Siiii,,, incepuse frumos ,stateam cu ochii pe topicul asta.
povestea pe scurt este cam asa :

Incearca sa nu uiti si baga ceva poze.freeenduro scrie:pedros scrie:Siiii,,, incepuse frumos ,stateam cu ochii pe topicul asta.
Daca nu uit am sa pun aici ceva poze doveditoare
freeenduro scrie:Da sa traiti !!!

Abia astept intalnirea de 1 Mai

freeenduro scrie:Au mai ramas doar 7 zile...si doua luni pana la sarbatoarea campeneasca![]()
![]()
![]()
![]()
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori