Moderator: Andy
RomiC scrie:In ultimul timp, am sesizat disparitia unor postari de ale mele de pe diferite topicuri si ma intreb oare de ce ?
Corect ,mi s-ar fi parut sa fiu anuntat in vreun fel (mesaj sau telefonic ) de "greseala -magaria" care am facut-o .
Nu cer socoteala , doar astept sa fiu lamurit .

Korben Dallas scrie:@ RomiC
Nu imi amintesc sa te fi luat in vizor, dar de obicei sterg posturile care sunt absolut paralele cu subiectul, indiferent de autor (am sters chiar si posturile proprii care intrau in aceasta categorie)
@ Unchiu'
Ai primit ban pentru ca inflamezi topicurile in mod repetat
Restrictia am ridicat-o tot eu, sa nu crezi ca ai vreo pila la cineva
Daca nu va convine, nu aveti decat sa ma reclamati adminului, desi de cateva zile nu mai moderez nimic, nu aveti decat sa scrieti ce vreti, cat vreti si unde vreti pe forum
Admin a fost instiintat de incetarea activitatii mele, acum stiti si voi

vintze scrie:io cred că unele posturi sunt atât de importante că sunt şterse de CIA, NSA, FBI, DIICOT, SRI, MI6, Moassad, ca să nu dezvăluie adevăratul potenţial al autorilor, fapt care ar pune în pericol stabilitatea galactică. Mulţi dintre noi sunt urmăriţi, deconspiraţi, persecutaţi, interceptaţi, pipăiţi, molestaţi şi ni se şterg posturile. Noroc că eu nu fac parte din această categorie şi sunt suficiente de insignifiant încât să nu contez. Deci dacă cineva, vreodată îmi va şterge vreun post, înseamnă că mă voi declara dizident, îmi voi face operaţie estetică, operaţie de schimbare de sex în grup, îmi voi schimba freza pe partea cealaltă şi o să ţin morţiş să mă dau pe-o roată. Hough!

Korben Dallas scrie:@ RomiC
Nu imi amintesc sa te fi luat in vizor, dar de obicei sterg posturile care sunt absolut paralele cu subiectul, indiferent de autor (am sters chiar si posturile proprii care intrau in aceasta categorie)
manach scrie:un caz care imi vine minte e cel in care la topicul "schimb ulei furca" ajunsese sa se faca reclama. am avertizat eu; ai avertizat si tu, romica, si dupa 2 zile am sters tot ce era in plus. nu am anuntat pe nimeni despre modificare. sorry, daca era cazul.
B43XTM scrie:bine ca nu-s eu moderator, ca era tare curatenie pe forumul asta
)RomiC scrie:Nu am aratat cu degetul spre cineva anume ,ci am pus o intrebare fireasca si intr-un mod civilizat (zic eu ) la care asteptam un raspuns la fel .![]()
RomiC scrie:manach scrie:un caz care imi vine minte e cel in care la topicul "schimb ulei furca" ajunsese sa se faca reclama. am avertizat eu; ai avertizat si tu, romica, si dupa 2 zile am sters tot ce era in plus. nu am anuntat pe nimeni despre modificare. sorry, daca era cazul.
Trebuia sa ma anunti si pe mine , nu sa ma lasi ca pe ..."sanatosu' satului "![]()
transalp scrie:Voi inchide acest subiect!
Nicu (Korben Dallas ) s-a retras din slujba de moderator si ii multumim pentru tot timpul acordat de-a lungul celor aproape 3 ani. Sper acest eveniment sa nu-i reduca prezenta pe acest forum.
Restul echipei de moderatori : Andy, Manach si Allvlad vor continua moderarea pe sectiunile dedicate impreuna cu mine.
Numai bine,
Gheza
... sa punem la cale printre altele urmatoarea revedere... live. Herculane cand da calcura? 
Înapoi la Discutii despre www.transalp.ro
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori