de donat URGENT

Daca aveti ceva de donat

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

de donat URGENT

Mesajde doctoril pe Mie Aug 25, 2010 11:12 pm

am urmatoarele reviste de donat:

1. MotoLife, de la primul lor nr, Master din aprilie 2002, pana au dat faliment in august 2009 :(
2. UniversMoto, de la primul lor nr, Master din iulie 2003 pana au dat faliment in martie 2010 :(
3. Motociclismo, de la primul nr din aprilie 2007 pana la cel din iunie, deoarece cel din iunie inca nu l-am terminat de citit iar cel din august abia l-am cumparat azi

Sunt deja prea multe (teancul de reviste are cca 1 m inaltime), locul rezervat lor s-a umplut demult, mi-ar fi usor sa le arunc, sa le duc la ghena, dar parca nu-mi vine sa o fac, atata cultura moto ...
Daca am citit atat despre moto ar trebui sa ma simt toba de motociclism, dar parca simt ca nu-s ...

Daca are cineva nevoie, daca e colectionar, daca are un garaj pe care vrea sa-l umple cu poze cu moto, daca vrea cineva sa-si deschida un atelier moto si simte nevoia sa se documenteze despre mecanica, daca are cineva rabdare sa citeasca atat ...

Nu sunt bune pt foc sau pt sters pe maini deoarece hartia este lucioasa :Limboc:

Nu este foarte URGENT, dar teancul tot creste, nu ca pana acum, fiind doar o revista moto pe luna :) (ma refer strict la cele romanesti)
Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: :)
Kilometraj: 123456

Re: de donat URGENT

Mesajde florinelu30 pe Joi Aug 26, 2010 8:36 am

Daca se aproba as vrea sa rezerv motolife si universmoto .Te rog. :Salutare:
florinelu30
Merg pe o roata