Asa cum ii zice si numele, arunc buzduganu'... ca pan' la iarna s-o dau.
Asadar, m-am hotarat sa-mi vand Transalpu', pe care multi din cei d-aci il stiu.
Model Transalp XL650V,
- fabricata in 2001
- inmatriculata in Germania (primul proprietar) in iulie 2001 (ptr. care am cartea de service),
- adusa in RO (al II-lea proprietar) in august 2001 la 8.500 km,
- cumparata de mine (al II-lea proprietar) in ianuarie 2008 la 10.500 km,
- acum a depasit 82.000 km, cu toate interventiile de intretinere facute de mine, la timpul potrivit.
Baterie Varta fara intretinere pusa la inceputul sezonului, schimbat rulmentii la roti (fata - la sfarsitul sezonului 2010, spate - la inceputul sezonului 2011), schimbat rulmentii de jug (la inceputul sezonului 2011), ulei furca (Motul 5W - la inceputul sezonului 2011), ulei si filtru de ulei (Motul 5100 10W40 iarna si 15W50 iarna - schimbate la cca. 6-7 mii km), filtrul de aer si bujii (schimbate la inceputul fiecarui sezon - la cca. 20-25 mii km), lichid de frana (TRW DOT4 - schimbat la inceputul fiecarui sezon).
In iulie am sincronizat si carburatoarele si am verificat jocul la supape. Schimbat placutele de frana pe fata, filtrul de aer si bujiile.
Pana la sfarsitul verii va mai avea parte de: kit nou de ambreiaj (placi frictiune si arcuri OEM), cauciucuri Continetal ContiEscape si camere noi si schimbul de ulei + filtru.
Echipata cu:
- parbriz inalt MRA Vario Touring,
- cric central Touratech,
- engine bar Hepco & Becker,
- suporti sidecase GIVI wingrack,
- proiectoare (2 x 55W),
- alarma Scorpion Expert,
- priza bricheta 12V,
- suport GPS
- trusa de prim ajutor, vesta reflectorizanta, trusa de scule originala (si completa),
- montat circuit lumini de avarie.
Defecte: optice - o gaura de tigare in materialul de pe sa (cat unghia de la un deget), cateva zgarieturi pe carenele laterale de la cazaturile luate prin paduri, puncte de rugina pe crashbar, cricul central si partea interioara a tuburilor de inox de la esapament. Nu are defecte ascunse.
Ptr. poze incercati Galeria, Picasa sau Facebook. Poze mai recente si cu defectele optice voi pune in zilele urmatoare.
Pretul:
- 2.600 euro fara accesoriile enumerate anterior sau 2.950 euro cu toate dotarile si accesoriile.
Contact: la coordonatele de pe forum (PM, e-mail, messenger).

Da mai "tanara" cu 65.000 km
News