Moderatori: Andy, manach, B43XTM
florin_bgdn scrie:Acum... daca tot le-ai testat, spune-ne si noua parerea ta despre ele si mai ales la ce te-ai oprit.
PS. Asta nu inseamna ca nu ma uit lung la cel de la Givi, insa "e foame de bani"....
freeenduro scrie:Se gasesc si in varianta fumurie? Windshield touring ma refer. Si sa ne spui ce si cum dupa ce probezi un MRA variotouring screen.
florin_bgdn scrie:clare, fumurii, nu prea conteaza, se poate pune folie si se fac negre
ivanp scrie:freeenduro scrie:Se gasesc si in varianta fumurie? Windshield touring ma refer. Si sa ne spui ce si cum dupa ce probezi un MRA variotouring screen.
Salut,
Daca despre astea doua intrebi ... ambele sunt touring si fumurii ...cu fivestars am pus doua poze pentru cine vrea sa vada:
http://www.transalp.ro/galerie/displayimage.php?album=lastupby&cat=0&pos=0&uid=29.
Insa nu stiu ca Givi sa faca si clare(transparente), de fivestars n-am idee deloc daca fac transparente.
Nu am cercetat pentru ca mie imi plac de departe mai mult cele fumurii.
Numai bine,
Paul
freeenduro scrie:PS: intreb si eu...exista sansa de a se gasi un winshield sa dea randament ca atunci cand pui ,,barbia pe rezervor'' si se asterne linistea?
freeenduro scrie:PS: intreb si eu...exista sansa de a se gasi un winshield sa dea randament ca atunci cand pui ,,barbia pe rezervor'' si se asterne linistea?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori