florad scrie:Daca tot am ajuns o comunitata asa de numeroasa si club de prestigiu ma gandesc ca ar da bine sa imbogatim decorul cu diverse " fantezii " pe care le putem expune la intrunire ; sau idei de jocuri distractive ( sa le putem completa pe cele tip "Codlea"

)
- v-as ruga pe toti sa-mi trimite-ti (
florin29radulescu@gmail.com ) cate o poza sau doua cu/despre voi , preferata/haioasa ( de cand aveti TA pana in prezent) ;pt delectare la "Adunare" ;

- va rog sa "mai ganditi " un model de banner(in format cat mai mare) pt al face eu (fara cheltuieli -ca si anul trecut ) ;
Pozele zboara catre tine deja dragul meu. asta-i una.. Si a doua.. Nu-mi spune ca ti-ai luat Transalp-ul inapoi. Daca da...Esti tare tata
Si eu as propune ca sa se faca rost cumva de un proiector si un cearsf alb ( sau chiar panza speciala ptr proiectie) si pe un fond muzical normal nimic foarte zgomotos sa rleze dverse poze Transalpice de la diversi de la diverse excurii si intamplari.
In acest fel cat mai bei o bere si mai depeni amintiri si patanii mai arunci un ochi si pe ecran si tot asa.
Ce zice-ti? e careeva care ne poate ajuta in acest sens?