Dell XPS M1330 / T9300 / 4GB / 200GB / 3G intern / rosu

Daca aveti ceva de donat

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Dell XPS M1330 / T9300 / 4GB / 200GB / 3G intern / rosu

Mesajde vice pe Lun Ian 23, 2012 9:40 pm

Sper sa am voie sa pun anuntul asta aici.
Se da un Dell XPS M1330 (13.3"), rosu, cu urmatoarele specificatii:
- Procesor: T9300 @ 2.50GHz
- Memorie: 4GB (2 x 2GB)
- Hard disc: 200GB @ 7200rpm
- Placa video dedicata: 128MB NVIDIA 8400
- Display: 13.1" LED (1280×800)
- Modem 3G + GPS intern: Dell 5530 (sub Windows 7 nu am reusit sa activez GPS-ul, sub XP, merge fara probleme)
- Baterie extinsa 9 celule (acum mai tine ~ 2.5 ore, initial mergea ~ 7 ore cu wirelessul oprit)
- Unitate optica: DVD+/-RW
- Webcam si microfoane integrate in rama displayului
- Wireless: Intel 4965 (a/g/n)
- Card reader intern
- Placa sunet integrata 5.1 sau 2 x 2 (se pot pune doua perechi de casti)
- Telecomanda ce se depoziteaza in portul express card cand nu este folosita
- Alimentator slim de 90W
- Husa originala
- Licenta Windows Vista Home Basic 32 biti (acum am Windows 7 Professional si merge incredibil de bine)

Am la el toate CD-urile cu care a venit.
L-am folosit ocazional in vacante sa downloadez pozele din aparatul de fotografiat si net / mail / filme. Nu este notebookul principal, de folosinta zilnica. In ultima perioada sta langa televizor ca media center, conectat prin HDMI.
Il dau pt ca am acum alt notebook, mai mic (Latitude E6220 - 12.1").
Pretul este de 450 euro pt tot ce e mai sus. Nu ma grabesc sa-l dau, asa ca din pret nu voi scadea prea mult. Numai modemul 3G intern costa peste 600 lei...

Este in garantie pana in 6/7/2013 (inca 502 zile incepand de astazi) - verificati aici: http://support.dell.com/support/topics/ ... l=en&s=gen si introduceti service tagul 5QDQQ3J. Configuratia de acum este upgradata fata de cea de pe site, ca asa imi place, sa le am cat mai performante.

Trimit si in afara Bucurestiului prin posta, cu plata ramburs.
Daca va intereseaza, contactati-ma pe gogescu_vicentiu@yahoo.com sau la 0721.789.377 (daca nu raspund, trimite SMS, ca am un scarbiciu mai ciudat, si sun eu inapoi).
Merci,
Vice.
Vand alimentator auto notebook Dell nou.

http://www.onlinesell.ro OnLineSell.ro - Your Dell & HP spare parts online ordering & info site
vice
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: aha
Kilometraj: 0

Înapoi la Talcioc